Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Disney καλωσόρισε την πρώτη plus size πρωταγωνίστρια της!

Η Disney καλωσόρισε την πρώτη plus size πρωταγωνίστρια της!

plus size

Η Disney προχώρησε σε ένα ακόμα σημαντικό βήμα! Κυκλοφόρησε μία ταινία μικρού μήκους με Plus size πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά.

 

Στις μέρες μας, η ανάγκη για αποδοχή κάθε κοινωνικής ομάδας, για ποικιλομορφία και συμπερίληψη είναι τεράστια. Πολλοί φορείς και πολλά πρόσωπα κάνουν σημαντικά βήματα για έναν καλύτερο κόσμο. Το τελευταίο διάστημα και η Disney προχωράει σε ενέργειες που υπηρετούν αυτήν τη φιλοσοφία. Η έγχρωμη Ariel και τώρα η πρώτη plus size πρωταγωνίστρια σε animated ταινία μικρού μήκους. Το Reflect αφηγείται μία συναισθηματική ιστορία μιας χορεύτριας μπαλέτου. Η Bianca μάχεται με τις αρνητικές και διστακτικές σκέψεις της, ξεπερνάει την αμφιβολία και τον φόβο και καταφέρνει να διοχετεύσει την εσωτερική της δύναμη και χάρη.

 

 

Δυσκολεύεται με το σώμα της και την εικόνα του στον καθρέπτη. Ωστόσο δεν τα παρατάει και συνεχίζει να χορεύει. Όλα αυτά αντηχούν στις σκέψεις χιλιάδων κοριτσιών και σκορπούν ελπίδες! Η Disney εύχεται να προωθήσει το body positivity και να δώσει το κίνητρο στο κοινό της να ασχοληθεί με ότι ονειρεύεται! Η Bianca είναι ο καθένας από εμάς, γιατί ο καθένας από εμάς είναι διαφορετικός. Το Reflect θα είναι η αρχή ενός ιδιαίτερα σημαντικού project της streaming πλατφόρμας. Θα υπάρχουν και άλλες μικρού μήκους ταινίες, οι οποίες θα διηγούνται και από μία διαφορετική ιστορία. Πολλά συγχαρητήρια στη Disney γι αυτήν την πρωτοβουλία. Ευχόμαστε να υπάρχουν και άλλες τέτοιου είδους στο μέλλον…

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.