Home / Cozyhome  / Η Diptyque κυκλοφορεί νέα κεριά εμπνευσμένα από πόλεις του κόσμου

Η Diptyque κυκλοφορεί νέα κεριά εμπνευσμένα από πόλεις του κόσμου

Diptyque

Ολοκαίνουργια κεριά για το σπίτι, από τη Diptyque, τα οποία μας ταξιδεύουν σε μερικές από τις πιο εμβληματικές χώρες του κόσμου.

 

Φαντάσου κάποιες από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου να αποτυπώνονται σε ένα κερί. Ο πολιτισμός και τα τοπία τους παίρνουν τη μορφή ενός αρωματικού κεριού, σκορπώντας υπέροχες μυρωδιές στο σπίτι σας. Η λατρευτική συλλογή City Candles, από τη Diptyque, είναι παγκοσμίως διαθέσιμη και φέρνει νοσταλγία για ταξίδια σε υπέροχους προορισμούς. Μέσα από τη νέα συλλογή, θα οδηγηθείτε σε ένα φανταστικό ταξίδι ξεκινώντας από το Παρίσι, το Λονδίνο και το Βερολίνο.

 

Courtesy of Diptyque

 

Συνεχίζοντας την μακρινή εξερεύνηση σας, φτάνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου τα αρώματα περιλαμβάνουν τις πόλεις Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Μπέβερλι Χιλς. Η συλλογή ολοκληρώνεται με κεριά από το Hong Kong, το Τόκιο και τη Σαγκάη. Τα αρωματικά κεριά περιέχουν από τις πιο γλυκές και αισθησιακές μυρωδιές. Λιλά, υάκινθος, γλυκό άρωμα μελιού και linden θα ομορφύνουν το σπίτι σας, φέρνοντας νέους πολιτισμούς και υπέροχα τοπία.

 

 

www.diptyque.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.