Home / Men  / Η Dior X Travis Scott collection εμπνεύστηκε από τη μουσική και το Τέξας

Η Dior X Travis Scott collection εμπνεύστηκε από τη μουσική και το Τέξας

Ο διάσημος οίκος συνεργάζεται για πρώτη φορά με έναν καλλιτέχνη για μια ολόκληρη συλλογή. Όσα έγιναν στο Dior X Travis Scott show που έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

 

Στις 25 Ιουνίου, κατά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, παρουσιάστηκε μια μοναδική ανδρική συλλογή. Ο Kim Jones ένωσε τις δυνάμεις του με τον καλλιτέχνη Travis Scott και το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό. Για τον τραγουδιστή, τα ρούχα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και μια ξεχωριστή πινελιά στη μουσική του πορεία. Και όπως αποδείχθηκε από τον τρόπο που πήρε μέρος στη δημιουργία της συλλογής, ο μουσικός το έχει και με τη μόδα. Jones και Scott εμπνεύστηκαν από τη βαθιά ριζωμένη σύνδεση του Christian Dior με το Τέξας και από το τελευταίο album του rapper, AstroWorld.

 

 

Με τίτλο Cactus Jack η συλλογή έθεσε ως πρωταγωνιστές το snake print, τα χρώματα της ερήμου και λεπτομέρειες από neon αποχρώσεις. Patterns από ζώα και φυτά, με φόντο ένα σχεδόν ψηφιακό φουτουριστικό όραμα της Άγριας Δύσης. Ο καλλιτέχνης έβαλε την προσωπικότητα και την αισθητική του στις βασικές αρχές της κληρονομιάς Dior. Couture, florals, knitted, vests και μονογράμματα.

 

Courtesy of Dior

 

Η συνεργασία τους μπορεί να τοποθετηθεί με μεγάλη επιτυχία σε κάθε περιοχή, πετυχαίνοντας κάτι που ξεπερνάει τα εμπόδια του στυλ. Χαρακτηρίστηκε από τον οίκο ως ένας δημιουργικός διάλογος ανάμεσα σε δύο φίλους από διαφορετικούς πολιτισμούς που οδηγεί σε μια συλλογή που διερευνά τις ταυτότητες ενός πρωτοποριακού σύγχρονου μουσικού και της κληρονομιάς ενός από τους κορυφαίους οίκους μόδας.

 

www.dior.com

 

Courtesy of Dior

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.