Home / Cozyhome  / Η Coralla Maiuri μάς καλεί στο πιο ξεχωριστό γεύμα

Η Coralla Maiuri μάς καλεί στο πιο ξεχωριστό γεύμα

Αντλώντας έμπνευση από τη διαχρονική ομορφιά παλαιότερων εποχών, η Coralla Maiuri λανσάρει μια νέα table service collection.

 

 

Είστε καλεσμένοι σε ένα γεύμα βγαλμένο από την Αναγέννηση ή τον Μεσαίωνα και οικοδεσπότης είναι η Coralla Maiuri. Η Ιταλίδα ηθοποιός και καλλιτέχνης εξέθεσε στο Palazzo Visconti την καινούργια table service συλλογή της, στα εκπληκτικά διακοσμημένα τραπέζια της. Όλη η καινοτόμα collection ανήκει στη συλλογή Piazza del Popolo, που παρουσιάστηκε στο κοινό κατά τη διάρκεια του Fuori Salone 2021, στο Μιλάνο.

 

 

Το ονειρεμένο σκηνικό μάς εντυπωσίασε για διάφορους λόγους. Από τα πιάτα που έμοιαζαν με έργο τέχνης, το λεγόμενο “δωμάτιο κυρίων” που μας ταξίδεψε σε άλλες εποχές, μέχρι και την κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης που θύμιζε πίνακα της Αναγέννησης. Κάθε σπιθαμή της έκθεσης “ξεδίπλωνε” στο νου μας στιγμιότυπα από παραμύθια ή από μύθους της αρχαιότητας. Μια επιλογή που θα χαρίσει μια κομψή, μαγική, colorful και απίστευτα ξεχωριστή πινελιά στον χώρο σας.

 

 

Η μοναδικότητα των πιάτων της δεν κρύβεται μόνο στην ομορφιά και τη διαχρονικότητά τους, αλλά και στον χειροποίητο τρόπο, μέσα από τον οποίο έδωσε ζωή στο όραμά της.

 

 

Photo credits: Coralla Maiuri & Artemest

Ανακαλύψτε τη συλλογή εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.