Home / Fashion  / Coach X Weeselmann: Pop art but make it fashion

Coach X Weeselmann: Pop art but make it fashion

Η Coach X Weeselmann συνεργασία γιορτάζει τόσο την pop art τέχνη, όσο και τη μόδα, με μία υπέροχη καμπάνια.

 

Το brand Coach αποφάσισε να τιμήσει τον αείμνηστο Αμερικανό καλλιτέχνη Tom Wesselmann, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον συνεργάτη του για μία capsule collection. Η Coach X Weeselmann συλλογή είναι εμπνευσμένη από την pop art τέχνη και αντίληψη και τις signature σιλουέτες του κορυφαίου fashion brand. Ο Juergen Teller φωτογράφησε τους Hari Nef, Kai Isaiah Jamal και Manami Kinoshita για την καμπάνια.

 

 

Βασισμένη στο κοινό παιχνιδιάρικο πνεύμα, η συλλογή συνδυάζει τα πιο ζωντανά έργα του καλλιτέχνη με τα κλασσικά στυλ του Coach. Η συλλογή Coach X Weeselmann ενσωματώνει σχέδια του artist σε αξεσουάρ, όπως οι τσάντες Rogue Duffle, και σε κομμάτια ένδυσης. Η χαρά και η αισιοδοξία, στοιχεία που ήταν εμφανή στα έργα τέχνης, αποτυπώνονται τώρα με πολύχρωμα γραφικά και μοτίβα. Για τη δημιουργία της συλλογής, ο Creative director του Coach, Stuart Vevers συνεργάστηκε στενά με την οικογένεια του καλλιτέχνη.

 

 

“Η χαρούμενη συνεργασία μας είναι ένας φόρος τιμής στην αίσθηση ευχαρίστησης που ένιωθε ο Tom όταν δημιουργούσε. Είναι μεγάλη μου τιμή που δούλεψα με την οικογένειά του για να ζωντανέψω το όραμά του. Νιώθω περήφανος που μοιράζομαι τη δουλειά του με μια νέα γενιά”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

 

www.coach.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.