Home / Fashion  / Η Chiara Ferragni με τρία Dior Haute Couture Looks για τον επικό γάμο της στην Ιταλία!

Η Chiara Ferragni με τρία Dior Haute Couture Looks για τον επικό γάμο της στην Ιταλία!

Οι συγκλονιστικές δημιουργίες, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες της λαμπερής τελετής!

 

Το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός και ένα από τα πιο μεγάλα fashion events του 2018 ήταν αδιαμφισβήτητα ο γάμος της Chiara Ferrragni!

 

 

Η πιο διάσημη fashion blogger και it-girl του πλανήτη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον εδώ και χρόνια αγαπημένο της και superstar rapper της Ιταλίας, Fedez, σε έναν γάμο πραγματική υπερπαραγωγή!

 

Το σκηνικό ήταν το λεγόμενο Dimora delle Balze, ένα παλάτι του 19ου αιώνα νότια της Ιταλίας, όπου όλοι οι συγγενείς και φίλοι μεταφέρθηκαν με πριβέ πτήσεις, σε αεροπλάνα που είχαν το logo: #TheFerragnez.

 

 

Τους καλεσμένους υποδέχονταν μασκότ του γαμπρού και της νύφης με δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram (!), ενώ ένα επαγγελματικό τηλεοπτικό συνεργείο ακολουθούσε παντού τους καλεσμένους, αλλά και το διάσημο ζευγάρι από την προηγούμενη νύχτα του γάμου, σε όλη τη διάρκεια της εξόδου τους, κατά την οποία η Chiara εμφανίστηκε με ένα custom cocktail dress του οίκου Prada.

 

            

 

Η τελετή έλαβε χώρα στην εξοχή, ανάμεσα σε ατελείωτο πράσινο και αμέτρητα λουλούδια, που κρέμονταν από τα δέντρα, ξεπερνώντας περίπου κατά 10 φορές σε ποσότητα τα αντίστοιχα στο γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

 

 

Όλα τα βλέμματα ήταν, όπως αναμένονταν, στο νυφικό που επέλεξε η Ferragni, που είναι διάσημη για το ιδιαίτερο στυλ της, χωρίς όμως ποτέ να ξεπερνάει τα “όρια”!

 

 

Για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της το it-girl συνεργάστηκε με την Maria Grazia Chiuri, στα πλαίσια της χρόνιας συνεργασίας της με τον οίκο Dior, η οποία δημιούργησε για την Ferragni τρεις συγκλονιστικές custom δημιουργίες.

 

 

Το νυφικό, θυμίζοντας αρχικά ένα κλασσικό ballgown, παρατηρώντας πιο προσεκτικά αποτελούνταν από δύο κομμάτια. Ένα δαντελένιο κορμάκι κλειστό στο λαιμό, με τούλινη φούστα και ένα ατελείωτο πέπλο. Τα γαμήλια γοβάκια ήταν επίσης custom Dior, με το όνομά της κεντημένο πίσω…

 

 

H δεύτερη Dior δημιουργία της απαστράπτουσας νύφης, ωστόσο, ήταν αυτή που έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις.

 

Αντλώντας έμπνευση από τις συλλογές Dior, Spring/Summer 2017, η Ferragni ζήτησε μια τουαλέτα, με ενσωματωμένες ρομαντικές φράσεις και μοτίβα. Η Maria Grazia Chiuri βέβαια το πήγε ένα βήμα παραπάνω και της δημιούργησε ένα παραμυθένιο φόρεμα σε σαμπανιζέ απόχρωση, με κεντημένους στίχους από το τραγούδι, που έγραψε και αφιέρωσε ο Fedez στην αγαπημένη του, όταν της έκανε πρόταση γάμου, με τα μονογράμματά τους, αλλά και με σχέδια αφιερωμένα στον λίγων μόλις μηνών γιο τους, στον σκύλο τους και σε όλα τα σημεία αναφοράς στη σχέση τους

 

Προσωποποιημένο, επικά σικ και αυθεντικά αγγελικό αυτό το φόρεμα είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα…

 

 

Η εντυπωσιακή φούστα του δεύτερου φορέματος, αφαιρέθηκε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, δίνοντας τη θέση της σε μία μίνι τούλινη σαμπανιζέ φούστα, που αποτέλεσε το τρίτο Dior Look της ημέρας.

 

 

Δείτε το mini video που ανέβασε η ίδια η Chiara Ferragni στον λογαριασμό της στο Instagram με μερικά από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα της συγκλονιστικής βραδιάς:

 

 

https://www.instagram.com/p/BnOdszTnsCz/?taken-by=chiaraferragni

 

 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!