Home / Beauty  / Η Cay Skin της Winnie Harlow έρχεται να μας διδάξει τη σημασία της αυτοφροντίδας

Η Cay Skin της Winnie Harlow έρχεται να μας διδάξει τη σημασία της αυτοφροντίδας

Cay Skin
Έχοντας ήδη αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της μόδας, η Winnie Harlow φέρνει τη δική της επανάσταση στον κόσμο της ομορφιάς, με την Cay Skin να μας διδάσκει τη σημασία της αυτοφροντίδας. 

 

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι celebrities εισέρχονται στον κόσμο του beauty, δημιουργώντας τα δικά τους skin care και make up brands. Το supermodel Winnie Harlow έκανε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στην καριέρα της, λανσάροντας τη δική της σειρά καλλυντικών. Ωστόσο, τι είναι αυτό που κάνει την Cay Skin να ξεχωρίζει,.ανάμεσα στα χιλιάδες beauty brands που κυκλοφορούν κατά καιρούς;

 

 

Η Winnie Harlow δημιούργησε την Cay Skin με βάση τα δικά της βιώματα. Όπως η ίδια ανέφερε, το brand της ακολουθεί τη δική της ιστορία και,.από ό,τι φαίνεται, είναι βασισμένο στο ίδιο ακριβώς πάθος που έχει η ίδια για το modeling.

 

Όλα ξεκίνησαν το 2018, όταν το μοντέλο έκανε γυρίσματα στις Μπαχάμες και για δύο συνεχόμενες μέρες αδυνατούσε να επανατοποθετήσει το αντηλιακό της. Όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια, το γεγονός αυτό είχε καταστροφικές συνέπειες για το δέρμα της. Και καθώς για τη Winnie Harlow η προστασία της επιδερμίδας ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της.καθημερινότητάς της-εξαιτίας της ευαισθησίας που της προκαλεί η λεύκη-, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της σειρά, με προϊόντα που λειτουργούν για όλους.

 

Cay Skin

 
Για να δώσει τη δική της υπογραφή στην Cay Skin, η Winnie Harlow κατασκεύασε τα προϊόντα της βασισμένη στην κουλτούρα της Καραϊβικής-γενέτειρα του μοντέλου. Έτσι, όλες οι συνθέσεις του brand είναι εμποτισμένες με ενυδατικά συστατικά,.θαλάσσια βρύα και aloe vera-συστατικά που αντιπροσωπεύουν την περιοχή.

 

“Η μαμά μου έκοβε aloe vera και την έτριβε στα τσιμπήματα των κουνουπιών και στα ηλιακά εγκαύματα όταν ήμουν μικρή. Η ενσωμάτωση αυτών των συστατικών που δεν είναι μόνο αληθινά για μένα, αλλά και ευεργετικά για το δέρμα, ήταν ζωτικής σημασίας”, αναφέρει η Harlow, σχετικά με τη δημιουργία του brand της.

 

 

Αυτό που στην ουσία επιδιώκει η Winnie Harlow να μεταδώσει με τη δημιουργία της Cay.Skin είναι η σημασία της αντηλιακής προστασίας ως βασικό μέρος της αυτοφροντίδας. “Σκέφτηκα τους πάντες—άντρες, γυναίκες, γονείς και παιδιά— ενώ δημιουργούσα την Cay. Πολλές γυναίκες, ειδικά οι μητέρες, θα ξεχάσουν να φροντίσουν τον εαυτό τους. Μια μαμά θα τρέξει για να ρίξει αντηλιακό στο παιδί της, αλλά για εκείνη θα το παραλείψει. Θέλω η αντηλιακή φροντίδα να είναι μια ευχάριστη στιγμή που μπορείτε να έχετε για τον εαυτό σας και να τη μοιράζεστε με εκείνους που αγαπάτε”.

 

Cay Skin

 

Η Winnie Harlow, εκτός από τις αλλαγές που έφερε στον κόσμο της μόδας, υμνώντας το diversity,.φαίνεται να βρίσκεται ήδη στο μονοπάτι της αλλαγής.στον κόσμο της ομορφιάς, κάνοντας τον δικό της αγώνα για το Everyone Under the Sun,.επιδιώκοντας κάθε άτομο να μπορέσει να αγκαλιάσει τη μοναδικότητά του,.αγαπώντας και φροντίζοντας το δέρμα του.

 

 

Η Cay Skin περιλαμβάνει ενυδατικά αντηλιακά προσώπου και σώματος,.body serums, καθώς και balms για τα χείλη με SPF.

 

www.cayskin.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada