Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Catherine Zeta Jones μπαίνει στην θρυλική οικογένεια Addams

Η Catherine Zeta Jones μπαίνει στην θρυλική οικογένεια Addams

Η Catherine Zeta Jones θα υποδυθεί την Morticia Addams στη νέα σειρά του Tim Barton για το Netflix με τίτλο The Addams Family.

 

Ο Tim Barton δε θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη επιλογή για το remake της θρυλικής οικογένειας Addams. Η Catherine Zeta Jones θα υποδυθεί την Morticia Addams στη νέα σειρά του Netflix. Δημιουργοί της σειράς, που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια είναι ο Άλφρεντ Γκοφ και ο Μάιλς Μίλαρ. Στο ρόλο του Gomez θα είναι ο Luis Guzmán.

 

 

Η σειρά θα επικεντρώνεται στην Wednesday Addams, την οποία θα υποδυθεί η Jenna Ortega. Πρόκειται για ένα remake που θα προσφέρει μια εφηβική σειρά με μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, αφιερωμένη σε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες. Θεωρείται μια από τις πιο διάσημες και λατρεμένες οικογένειες και είμαστε ενθουσιασμένοι για την καινούργια σειρά, η οποία ευχόμαστε να καλύψει τις προσδοκίες μας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.