Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Catherine Zeta Jones άλλαξε hairlook!

Η Catherine Zeta Jones άλλαξε hairlook!

Η Catherine Zeta Jones άλλαξε hairlook!
Η Catherine Zeta Jones έκοψε τα μαλλιά της καρέ.

Είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες στον κόσμο του θεάματος. Ο λόγος για την σαγηνευτική Catherine Zeta Jones την οποία έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια με μακριά μαλλιά, που έκαναν πάντοτε την εικόνα της πιο πληθωρική και grande (με την καλή έννοια). 

Πρόσφατα όμως η Ουαλή ηθοποιός, που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο κι πιο όμορφη, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία μεγάλη αλλαγή για εκείνη -και για εμάς, προχωρώντας σε ένα κοντό καρέ.

Η ηθοποιός ανήρτησε μια φωτογραφία με το νέο της hairlook στον λογαριασμό της στο Instagram φορώντας ένα μπλουζάκι σε έντονο, ροδακινί χρώμα και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια έπεσαν βροχή. Οι θαυμαστές της, τής έγραψαν πως όπως κι αν είναι είναι όμορφη και πως της πάει περίφημα το νέο της haircut. Όντως και με κοντά και με μακριά μαλλιά είναι υπέροχη!  

 

https://www.instagram.com/p/CFfLbZpH92S/

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!