Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Cate Blanchett απογειώνει το metallic jacket

Η Cate Blanchett απογειώνει το metallic jacket

Η Cate Blanchett απογειώνει το metallic jacket
Το statement jacket της Cate Blanchett κλέβει την παράσταση. 

Βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “True History of the Kelly Gang” στο Picturehouse Central στο Λονδίνο, ούσα για μία ακόμη φορά κομψή και λαμπερή, ακολουθώντας τη φιλοσοφία που υποστηρίζει πως η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα.  

Στη συγκεκριμένη περίσταση αποφάσισε να φορέσει ένα λαμπερό, μεταλλικό blazer στην απόχρωση του μπλε και να το συνδυάσει με το υπόλοιπο outfit της που αποτελείται από items στην απόχρωση του μαύρου. Πιο αναλυτικά φόρεσε μία μαύρη ζιβάγκο μπλούζα και ένα μαύρο παντελόνι, ενώ ολοκλήρωσε το attire της με elegant γόβες επίσης σε μαύρο χρώμα. Η επιλογή του μαύρου ήταν αυτό που βοήθησε στο να αναδειχθεί περισσότερο το blazer και να φαίνεται εντυπωσιακό.

 

Η Cate Blanchett απογειώνει το metallic jacket

Η Cate Blanchett απογειώνει το metallic jacket

 

 

Η επιτομή της κομψότητας. 

Το minimal – chic look της συμπλήρωσε με το απόλυτα λιτό make up της. Προτίμησε να ακολουθήσει την non make up προσέγγιση και να είναι απόλυτα φυσική, γεγονός που συνέβαλε στο να είναι ακόμη πιο κομψή. Την ίδια λογική είχαν και τα μαλλιά της, τα οποία άφησε λιτά κάτω χωρίς να περιποιηθεί ιδιαίτερα. Ήταν όμως εντυπωσιακή. Άλλωστε είναι μία γυναίκα που ενσαρκώνει περίφημα τις έννοιες της κομψότητας και της θυληκότητας. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!