Home / Cozyhome  / Η capsule συλλογή ”L’Americana” χαρίζει χρώμα στο καλοκαίρι σας!

Η capsule συλλογή ”L’Americana” χαρίζει χρώμα στο καλοκαίρι σας!

Η νέα capsule collection των Kartell και La Double J είναι γεγονός! 

 

To ιταλικό design brand Kartell συνεργάζεται με την εταιρεία La Double J. χαρίζοντας στην καλοκαιρινή σας τραπεζαρία χρώμα! 

 

 

 

Αποτέλεσμα αυτής της ενδιαφέρουσας συνεργασίας είναι τα χρωματιστά σουπλά, με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας, δίνοντάς της ρετρό και παιχνιδιάρικο στυλ! Η συλλογή αποτελείται από τέσσερις κατηγορίες που φέρουν τα ονόματα Olive, Galletti, Ninfea και Pic-nic και είναι εμπνευσμένες από τις δεκαετίες του ’20 και του ’70. 

 

 

 

Η νέα συλλογή φέρει τον τίτλο ‘‘L’Americana” και αποτελείται από πανέμορφα σουπλά και καλύμματα που θα ομορφύνουν την τραπεζαρία σας. Με καλοκαιρινή και vintage διάθεση και σε ποικιλία μοτίβων και αποχρώσεων, η νέα capsule collection, αποτελεί must have αγορά για τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας! 

 

 

www.kartell.com

www.ladoublej.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!