Home / Cozyhome  / Η Brew συλλογή του Tom Dixon αναβαθμίζει την εμπειρία του café

Η Brew συλλογή του Tom Dixon αναβαθμίζει την εμπειρία του café

Ο ταλαντούχος designer Tom Dixon μας παρουσιάζει τη Brew collection, αφιερωμένη στη δημιουργία του café στο σπίτι.

 

Ο Tom Dixon μέσα από τη Brew collection αναγνωρίζει την παρασκευή café ως μια μορφή τέχνης και την κατανάλωση του ως μια από τις ύψιστες απολαύσεις. Τα είδη της συλλογής κατασκευάστηκαν από ανοξείδωτο ατσάλι με φινίρισμα χαλκού. Είναι εξαιρετικά αντανακλαστικά, αυστηρά λειτουργικά και μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε πάγκο κάθε κουζίνας.

 

Courtesy of Tom Dixon

 

“Υπάρχει κάτι εξαιρετικά ικανοποιητικό με τη διαδικασία δημιουργίας ενός καλά εφοδιασμένου δίσκου με τσάι και καφέ. με όλες τις παροχές”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

 

Η Brew έρχεται για να χαρίσει μια θεατρική και φουτουριστική φινέτσα στην κουζίνα σας. Μεμονωμένα ή ως set, τα νέα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας, απόλυτα λειτουργικά και κατασκευασμένα με πλήρη ακρίβεια. Προστατεύουν από τη θερμότητα και καλό θα είναι να καθαρίζονται με ζεστό νερό και σαπούνι, ενώ το πλυντήριο πιάτων πρέπει να αποφεύγεται.

 

Courtesy of Tom Dixon

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή εδώ και απολαύστε τον καλύτερο café.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.