Home / Beauty  / Η Bobbi Brown φέρνει την άνοιξη στο μακιγιάζ μας

Η Bobbi Brown φέρνει την άνοιξη στο μακιγιάζ μας

Bobbi Brown
Η Bobbi Brown φέρνει, σιγά-σιγά, την άνοιξη στο μακιγιάζ μας, με τα νέα Brightening Blush και Luxe Lipsticks, που θα δώσουν μία φρέσκια και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα. 

 

Η Bobbi Brown έρχεται να δημιουργήσει το απόλυτο ανοιξιάτικο make up look, με δύο νέα, limited edition προϊόντα. Το Brightening Blush και τα Luxe Lipsticks δίνουν μία νέα, πιο φρέσκια, και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα, κατάλληλη για κάθε μακιγιάζ την άνοιξη.

 

 

Καθώς το ρουζ βρίσκεται ακόμα στη λίστα των πιο μεγάλων make up τάσεων, το beauty brand δημιουργεί νέες αποχρώσεις,.οι οποίες δίνουν την απόλυτη φρεσκάδα, σε κάθε επιδερμίδα. Οι shimmering αποχρώσεις προσδίδουν άμεσα λάμψη ενώ,.παράλληλα, οι λευκές ιριδίζουσες σκιές εμπλουτίζουν την επιδερμίδια, με μία ημιδιάφανη διαύγεια. Παράλληλα, οι παλέτες διαθέτουν buildable αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να φορεθούν είτε μόνες τους, είτε συνδυαστικά.

 

Για μία φυσική πινελιά λάμψης στο πρόσωπο, η Bobbi Brown προτείνει την τοποθέτηση του ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά,.τα μήλα και τους κροτάφους, αφού έχουμε αναμείξει, πρώτα, και τις τρεις αποχρώσεις της παλέτας!

 

 

Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ έρχονται να συμπληρώσουν τα Luxe Lipsticks. Εκτός από ένα βαθύ και πλούσιο χρώμα, με διάρκεια έως και 10 ώρες, αυτή η νέα προσθήκη της Bobbi Brown περιέχει και skin care συστατικά, τα οποία θα φροντίζουν τα χείλη, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, το μακιγιάζ θα διατηρείται φρέσκο και ανάλαφρο.

 

Ανακαλύψτε τις νέες limited edition προσθήκες της Bobbi Brown, στην επίσημη ιστοσελίδα του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada