Home / Cozyhome  / Η Barbiestyle Collection κάνει το ροζ το χρώμα των Χριστουγέννων

Η Barbiestyle Collection κάνει το ροζ το χρώμα των Χριστουγέννων

@Barbiestyle Collection
Η Mattel Creations δίνει μία νέα οπτική στα φετινά Χριστούγεννα, υμνώντας το ροζ, με τη νέα της design συλλογή @Barbiestyle Collection, που στοχεύει στο women empowerment.

 

Αν δεν είσαι λάτρης του ροζ, σίγουρα θα γίνεις με τη νέα design συλλογή της Mattel Creations, @Barbiestyle Collection. Το brand επιλέγει να προσδώσει μία διαφορετική νότα διακόσμησης στα φετινά μας Χριστούγεννα, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα χρώματα των εορτών. Με τη νέα συλλογή της, η Mattel μάς παρακινεί να κάνουμε τη διαφορά, στολίζοντας με ροζ το φετινό μας εορταστικό τραπέζι.

 

 

Η Mattel Creations, με σκοπό να ενισχύσει το women empowerment, συνεργάζεται με brands πετυχημένων γυναικών. Η νέα συλλογή @Barbiestyle Collection μπορεί να είναι φαινομενικά μία ωδή στο ροζ χρώμα, αποτελεί όμως και μία ισχυρή κίνηση στήριξης και ενδυνάμωσης της γυναικείας υπόστασης.

 

The Nette x @BarbieStyle

Στη νέα @Barbiestyle Collection, η Mattel Creations συνεργάζεται με το brand κατασκευής αρωματικών κεριών The Nette. Η ιδιοκτήτρια του brand, Carol Han Pyle, αποτελεί πρότυπο, καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρό της. Όταν ξεκίνησα τη Nette, ήθελα να δημιουργήσω ένα καθαρό, βιώσιμο και σούπερ κομψό κερί, που θα άνοιγε τον δρόμο για ένα νέο πρότυπο στη βιομηχανία. Για μένα, το άναμμα ενός κεριού είναι μία λατρεμένη τελετουργία. Είναι σαν να πίνεις ένα υπέροχο ποτήρι κρασί ή να κάνεις μπάνιο στο τέλος μιας κουραστικής μέρας.”

 

 
A Malibu Holiday

Το The Nette x @BarbieStyle είναι ένα αρωματικό κερί, προσορισμένο να γίνει το επόμενο Holiday Classic. Με όνομα “A Malibu Holiday” υπόσχεται να δώσει τη δική του, ξεχωριστή αρωματική νότα στις φετινές γιορτές.

 

 
Dream House Vibes

Παράλληλα, η νέα συλλογή μάς καλωσορίζει στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο Dream House με το Dream Land Scented Candle. Το υπέροχο άρωμά του συνθέτουν νότες ροζ πιπεριού, ψημένου κάστανου και βανίλιας. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός προσδίδει μία λεπτεπίλεπτη κομψότητα στα φετινά Χριστούγεννα.

 

 

www.nettenyc.com

 

Year And Day x @BarbieStyle

Επίσης, η Mattel συνεργάζεται με την Kathryn Duryea, ιδιοκτήτρια και CEO του brand κατασκευής σερβίτσιων Year And Day. Η Kathryn Duryea επένδυσε όλο της το πάθος στην εταιρεία της, δημιουργώντας ένα brand που ολοκληρώνει με φινέτσα και ποιότητα την καθημερινότητά μας. 

 

@Barbiestyle

 
Α Stylish Holiday Set Up

Η @BarbieStyle Collection δίνει το απόλυτο εορταστικό Set Up για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Με baby pink πιάτα και πετσέτες, η νέα συλλογή της Mattel δίνει το κατάλληλο design inspo για μία εναλλακτική προσέγγιση στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

 

@Barbiestyle

 

www.yearandday.com

 

www.creattions.mattel.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada