Home / Fashion  / Η Axel στο MadWalk2017 by Aperol Spritz

Η Axel στο MadWalk2017 by Aperol Spritz

axel fashion news cozyvibe

Το γαλάζιο της θάλασσας, το ελληνικό φως και η διαχρονική ομορφιά ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του εντυπωσιακού fashion show!

 

Στο MadWalk2017 by Aperol Spritz, η Axel πλημμύρισε το catwalk με χρώμα και άρωμα Ελλάδας, ενώ η υπέροχη Μελίνα Ασλανίδου ταξίδεψε το κοινό με τους σαγηνευτικούς ρυθμούς της φωνής της!

axel fashion news cozyvibe

axel fashion news cozyvibe

Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση που γιορτάζει τη δημιουργικότητα, παντρεύοντας τη μόδα με τη μουσική, η Axel παρουσίασε μία μοναδική σειρά για όλες τις ηλικίες, που ταιριάζει ιδανικά σε μικρά κορίτσια και teenagers, αλλά και σε γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τον stylish εαυτό τους.

H Axel loves Greek islands -και η αντίστοιχη σειρά με ασορτί σύνολα στη συλλογή Axel Girl– είναι γεμάτη περίτεχνα κεντήματα, μπροκάρ δαντέλες και αυθεντικά prints. Είναι μία συλλογή που υμνεί την Ελλάδα, αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση και την ελληνική ομορφιά.

 axel fashion news cozyvibe

Γι’ αυτό και η Axel προσκάλεσε Ελληνίδες – πρότυπα διαχρονικής ομορφιάς να την αναδείξουν: Οι υπέροχες Εύη Αδάμ, Κατερίνα Γεωργιάδου, με τις γλυκύτατες κόρες της, Αναστασία και Μαρία, Νόνη Δούνια, με τη χαριτωμένη κόρη της Ζαφειρία, και Κορίνα Στεργιάδου άνοιξαν το show και καταχειροκροτήθηκαν, ενώ η εντυπωσιακή Δωροθέα Μερκούρη έκανε το φινάλε.

 

Δείτε επιπλέον φωτογραφίες από τα παρασκήνια του show και το κόκκινο χαλί:

axel fashion news cozyvibe axel fashion news cozyvibe axel fashion news cozyvibe axel fashion news cozyvibe axel fashion news cozyvibe axel fashion news cozyvibe

axel fashion news cozyvibe

Η κ.Ιφιγένεια Κουτσουβέλη, CEO Managing Director της Axel και ο κ.Κωνσταντίνος Λαγουμάκης, CEO Business Director της Axel.

axel fashion news cozyvibe

Κατερίνα Γεωργιάδου & Νόνη Δούνια.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?