Home / Good Life  / Η APC στα χνάρια της μεσογειακής διατροφής

Η APC στα χνάρια της μεσογειακής διατροφής

APC
Τη διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής αναγνωρίζει το γαλλικό fashion brand APC και δημιουργεί ένα αρκετά σπάνιο ελαιόλαδο, σε συνεργασία με τους μύλους Moulin des Ombres.

 

Ακολουθώντας την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία, η Γαλλία φαίνεται να στρέφεται στην νοοτροπία της μεσογειακής διατροφής, με το γαλλικό fashion brand APC να δημιουργεί ένα αρκετά σπάνιο ελαιόλαδο. Το brand φάνηκε να δείχνει εξαιρετικό ενδιαφέρον στην παραγωγή του συγκεκριμένου είδους λαδιού,.καλώντας τους μύλους Moulin des Ombres να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο τύπο ελαιόλαδου.

 

 

Αυτό το πιστοποιημένο βιολογικό λάδι κάνει το ταξίδι του από την Τοσκάνη της Ιταλίας,.όπου εκεί συγκεντρώνεται η πρώτη ύλη της ελιάς,.μέχρι και τους μύλους του Moulin des Ombres, για την τελική παρασκευή του. Για να διατηρηθεί και να διαφυλαχτεί η μοναδική του γεύση, αλλά και η διατροφική του αξία, το ελαιόλαδο συμπιέζεται, με τη χρήση μηχανημάτων υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών. Όλη αυτή η προσεγμένη διαδικασία παραγωγής προσφέρει μία ιδιαίτερη απαλή γεύση,.διαθέτοντας τις σωστές ισορροπίες πικρότητας, για κάθε ουρανίσκο. Παράλληλα, ο τρόπος παρασκευής δίνει ένα φωτεινό πράσινο χρώμα, που αρμόζει στο ελαιόλαδο.

 

 

Σύμφωνα με τον Creative Director, Jean Touitou, για να απολαύσουμε τη μαγεία αυτού του μοναδικού λαδιού χρειαζόμαστε “λίγο φρυγανισμένο ψωμί, σερβιρισμένο με ελαιόλαδο και αλάτι”.

 

 

H συσκευασία του νέου προϊόντος της APC είναι στολισμένη με ένα ιδιαίτερο artwork, απόλυτα ταιριαστό με το ελαιόλαδο. Τα εύσημα για τη δημιουργία της ετικέτας ανήκουν στον Mathias Augustyniak, ο οποίος εμπνεύστηκε από τη φύση του ελαιόλαδου,.αλλά και από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Jean Touitou, στα εδάφη Château de Montfrin. Παράλληλα με το λάδι, το fashion brand λανσάρει και μία πετσέτα,.η οποία ακολουθεί πιστά το ύφος του ελαιόλαδου.

 

www.apcstore.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada