Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Anya Taylor Joy στην πιο ονειρεμένη Dior holiday καμπάνια!

Η Anya Taylor Joy στην πιο ονειρεμένη Dior holiday καμπάνια!

Ο οίκος Dior κυκλοφόρησε την εορταστική καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Anya Taylor Joy.

 

Η μαγική Anya Taylor Joy αναλαμβάνει τον ρόλο του οικοδεσπότη για τον οίκο Dior. Μέσα από την ονειρεμένη holiday καμπάνια του οίκου μάς προσκαλεί σε έναν χειμωνιάτικο πύργο για ένα λαμπερό δείπνο. Στο τραπέζι που έχει στήσει προβάλλονται μερικά από τα πιο iconic προϊόντα του οίκου. Μοντέλα φορούν ρούχα της τελευταίας συλλογής και διασκεδάζουν ανάμεσα στο Miss Dior, το J’ Adore, το Rouge Dior και το Savage. Η ηθοποιός φοράει ένα λαμπερό φόρεμα με το καινούργιο μοτίβο του οίκου, σχεδιασμένο από τον Ιταλό καλλιτέχνη Pietro Ruffo.

 

Anya Taylor

 

“Για αυτό το έργο, φανταζόμουν τον εαυτό μου να ξαπλώνω στο γρασίδι του Chateau De La Colle Noire τη νύχτα, κοιτάζοντας προς τον βορρά, θαυμάζοντας τους αστερισμούς. Μαγευμένος από αυτό το θέαμα, μυρίζω παντού γύρω μου λουλούδια: βιολέτα, αγγελική, γαρδένια, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς, φραγκιπάνι, μανόλια, τα αρώματα τριαντάφυλλου και μυρτιάς. όλα αυτά τα αρώματα που φωτίζονται από τους αστερισμούς με βοήθησαν στο να αποτυπώσω τη μαγεία της φύσης σε αυτό το μοτίβο”, δήλωσε ο καλλιτέχνης.

 

 

Όλο το ονειρεμένο σκηνικό αντηχεί τις αμέτρητες δεξιώσεις που έκανε ο Christian Dior για τους φίλους του. Η καμπάνια συνέδεσε το παρόν του οίκου με το παρελθόν, φέρνοντας στο προσκήνιο σημαντικές αναμνήσεις. Η σημασία της φιλοξενίας και της γενναιοδωρίας του Dior φαίνεται στο έπακρο. Σαν ξανθιά νεράιδα, η Anya Taylor Joy μάς καλεί να βρούμε τη μαγεία που χρειαζόμαστε…

 

www.dior.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.