Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Amber Valletta πρέσβειρα βιωσιμότητας για το brand του Karl Lagerfeld

Η Amber Valletta πρέσβειρα βιωσιμότητας για το brand του Karl Lagerfeld

Το brand του Karl Lagerfeld επισημοποίησε την οικολογική φιλία που διατηρεί με την Amber Valetta.

 

Η εταιρεία του Karl Lagerfeld ονόμασε ως επίσημη πρέσβειρα βιωσιμότητας το μοντέλο Amber Valletta. Σύμφωνα με το brand η Amber θα πρέπει να έχει μια ολιστική άποψη των προσπαθειών βιωσιμότητας του οίκου μόδας και να συνεργαστεί στενά μαζί του, για μελλοντικές πρωτοβουλίες. Η Valleta iconic μοντέλο των 90s, ηθοποιός και αγωνίστρια του περιβάλλοντος ονομάστηκε και πρέσβειρα βιωσιμότητας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Μόδας.

 

 

“Είμαι ενθουσιασμένη για την ευκαιρία να βοηθήσω να προχωρήσει το ταξίδι βιωσιμότητας που έχει ήδη ξεκινήσει στο Karl Lagerfeld. Αισθάνομαι το ταξίδι σαν ένα υπέροχο και φυσικό αφιέρωμα στον Karl, καθώς ήταν και ο ίδιος τόσο καινοτόμος. H καινοτομία και η δημιουργικότητα είναι τα κλειδιά για την επίλυση των προκλήσεων της μόδας σε αυτόν τον τομέα. H εταιρεία σκοπεύει να βελτιστοποιήσει τις προσπάθειές της για βιωσιμότητα”, δήλωσε το μοντέλο.

 

 

Photo: Karl Lagerfeld/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.