Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η χορεύτρια Maddie Ziegler συνεργάζεται με το brand Fabletics

Η χορεύτρια Maddie Ziegler συνεργάζεται με το brand Fabletics

Maddie Ziegler

Γνωστή για τις εκπληκτικές χορευτικές της ικανότητες, η Maddie Ziegler ενώνει τις δυνάμεις της με το brand Fabletics για πέμπτη φορά!

 

Η τραγουδίστρια Sia με τα φανταστικά τραγούδια της και τα μοναδικά video clips της έκανε γνωστή στον κόσμο την ταλαντούχα χορεύτρια Maddie Ziegler. Τώρα τη βλέπουμε να κατακτάει και τον κόσμο της μόδας, ενώνοντας τον με τον αθλητισμό. Για ακόμα μία φορά συνεργάζεται με το brand Fabletics και αυτήν τη φορά κυκλοφορεί μία συλλογή εμπνευσμένη από τους εξωγήινους. Η ηθοποιός και χορεύτρια σχεδίασε κορμάκια, αθλητικά bras, διχτυωτές μπλούζες, ψηλόμεσα shorts και φανελάκια σε μία γήινη χρωματική παλέτα.

 

“Εμπνεύστηκα από τις γήινες αποχρώσεις και από την ταινία Dune. Οι αμμόλοφοι της ταινίας αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις υφές. Ήθελα να ενώσω το γήινο με το εξωγήινο. Σκοπός αυτής της συλλογής ήταν να αιχμαλωτίσω τη φύση”, δήλωσε η γνωστή χορεύτρια.

 

 

Το interstellar themed pattern έγινε ο πρωταγωνιστής της συλλογής της Maddie Ziegler. Η χρωματική παλέτα κινήθηκε στις αποχρώσεις του καφέ, του γκρι, του navy και του πράσινου. Αισθάνεται ότι αυτή η συλλογή είναι πιο ουδέτερη και η πιο εξελιγμένη. Και στην καινούργια σειρά η άνεση είναι το κλειδί, αλλά αυτήν τη φορά με έναν πιο ώριμο τρόπο. Αξιοποιείται το layering, τα χρώματα είναι πιο safe, αλλά η δυναμική είναι πιο έντονη. Η συλλογή της Maddie Ziegler είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Fabletics και στο official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.