Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η υπέροχη Margot Robbie στο προσκήνιο

Η υπέροχη Margot Robbie στο προσκήνιο

Η υπέροχη Margot Robbie στο προσκήνιο
H αέρινη Αυστραλή Margot Robbie και όσα δεν γνώριζες για κείνη.

Η Margot Robbie δεν θεωρείται άδικα μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Γεννήθηκε τον Ιούλη του 1991 στον Queensland της Αυστραλίας, από Σκωτσέζους γονείς. Στο τέλος της εφηβείας της μετακομίζει στην Μελβούρνη για να κυνηγήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

Σήμερα πριν ακόμη κλείσει τα 30 της χρόνια και μπει στην ίσως πιο δημιουργική δεκαετία της ζωής της έχει καταφέρει να θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της και μέσα σε λίγο χρόνια από το ξεκίνημά της να κάνει ένα ισχυρό μπαμ.

 

Η υπέροχη Margot Robbie στο προσκήνιο

 

 

Ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην σαπουνόπερα Neighbours. Αργότερα ασχολήθηκε και με τη μεγάλη οθόνη, κάνοντας το ντεμπούτο της στο σινεμά το 2013 με δύο ταινίες το About Time και το καταπληκτικό Ο Λύκος της Wall Street, στο οποίο και εντυπωσίασε. Οι δρόμοι τότε άνοιξαν διάπλατα και οι κινηματογραφικές μετοχές της ολοένα και αύξαναν την αξία τους.

 

Από τότε επικεντρώθηκε στο σινεμά. Κάποιες από τις ταινίες στις οποίες έχει ξεχωρίσει μέχρι σήμερα είναι το Suicide Squad, Οnce upon a time in Hollywood, Μαρία, Η Βασίλισσα της Σκωτίας, Εγώ, η Τόνια, Αμερικανίδα ρεπόρτερ, ενώ έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στην ταινία Γαλλική σουίτα.

Μάλιστα, η ερμηνεία της στην ταινία “Εγώ, η Τόνια” της χάρισε υποψηφιότητα για όλα τα σημαντικά βραβεία. Για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου. Τελικά, κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.

Το 2014 γίνεται και παραγωγός. Εκτός από ηθοποιός και μοντέλο προχωρά σε νέες επαγγελματικές κινήσεις ιδρύοντας την εταιρία παραγωγής LuckyChap Entertainment. 

Το 2016 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Tom Ackerley σε μία όμορφη τελετή στην πατρίδα της.

Για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία Suicide Squad έμαθε να κρατά την αναπνοή της κάτω από το νερό για περισσότερο από 5 λεπτά (!).

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!