Home / Good Life  / Art & Culture  / Η τέταρτη σεζόν Killing Eve θα είναι και το φινάλε της σειράς

Η τέταρτη σεζόν Killing Eve θα είναι και το φινάλε της σειράς

Η πετυχημένη σειρά Killing Eve πρόκειται να ρίξει αυλαία με την κυκλοφορία της τέταρτης σεζόν.

 

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους fans της αγαπημένης σειράς Killing Eve. Μετά από τρεις πολύ πετυχημένες σεζόν, η σειρά μυστηρίου και περιπέτειας ετοιμάζεται για μια τελευταία. Οι δύο πρωταγωνίστριες Sandra Oh και Jodie Comer επιβεβαίωσαν το φινάλε, το οποίο χαρακτήρισαν αξέχαστο. Και οι δύο ανυπομονούν να ξαναμπούν στο “μυαλό” των ρόλων τους και είναι παραπάνω από ευγνώμονες για το συγκεκριμένο ταξίδι. Ευχαρίστησαν εγκάρδια τους fans, που ακολουθούν τις περιπέτειες τους αυτά τα χρόνια.

 

 

Η τέταρτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ εντυπωσιακά επεισόδια. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φετινό καλοκαίρι στην Ευρώπη. Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2022 για την τελευταία διαδρομή της πετυχημένης σειράς. Περιμένουμε να δούμε με αγωνία πώς θα καταλήξει η περίεργη σχέση της detective Eva και της ψυχοπαθούς Villanelle.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.