Home / Fashion  / Η συλλογή La Vacanza ήταν πραγματικά μαγική!

Η συλλογή La Vacanza ήταν πραγματικά μαγική!

La Vacanza
Η Donatella Versace και η Dua Lipa παρουσίασαν την εντυπωσιακή La Vacanza συλλογή στις Κάννες και κατάφεραν να αποδείξουν το πόσο πετυχημένο δίδυμο είναι.

 

 

Οι Κάννες χορεύουν στους ρυθμούς του κινηματογραφικού φεστιβάλ, αλλά όχι μόνο. Η Donatella Versace και η Dua Lipa επέλεξαν μία ειδυλλιακή τοποθεσία για να παρουσίασουν την πολυαναμενόμενη συλλογή τους La Vacanza. To σκηνικό, το show και η συλλογή ήταν μαγικά και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό. Μία συναρπαστική και απολαυστική collection που απέδειξε γιατί αυτό το δίδυμο ήρθε για να πετύχει. Επέλεξαν αυτό το μέρος διότι η διασκεδαστική ενέργεια του, αυτήν την εποχή του χρόνου, είναι αξεπέραστη.

 

 

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο Simon Jacquemus και ο raper Future, καθόντουσαν σε λευκά τραπεζάκια δίπλα στην πισίνα, έχοντας ένα φανταστικό φυσικό σκηνικό για θέα. Το hairstyle gravitas ξεχώρισε, θυμίζοντας το Met Gala look της Dua Lipa από το 2018. Η Donatella μίλησε με πολύ ενθαρρυντικά σχόλια για τη συνεργάτιδά της. Δήλωσε ότι ο αδερφός της θα τρελαίνονταν για την ίδια. Δυναμική που υποστηρίζει τον εαυτό της και την γνώμη της. Οι δύο τους έχουν καταφέρει να γίνουν φίλες, τρέφοντας μία δημιουργική αγάπη μεταξύ τους.

 

 

Το πιο signature στοιχείο της συλλογής ήταν οι πεταλούδες, στοιχείο που λατρεύουν και οι δύο. Οι τσάντες και τα αξεσουάρ αναδείχθηκαν πιο πολύ από ποτέ και τα metallics έφεραν το glam στη La Vacanza collection. Κατάφεραν να κάνουν ένα βήμα παρακάτω και να εξελίξουν τους κώδικες του οίκου. Mini φούστες, cocktail dresses, strapped heels, shorts, πουά και καπέλα, σήμαναν την έναρξη της καλοκαιρινής διασκέδασης.

 

La Vacanza

La Vacanza

Πάντρεψαν τα 60s με τα 90s με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Irina Shayk, Precious Lee, Vittoria και Mona Tougard περπάτησαν στο show απίστευτα δυναμικές και sexy όπως κάθε φορά. Οι Donatella Versace και η Dua Lipa αφιερώνουν αυτήν τη συλλογή στη νέα γενιά για να ζήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού οίκου.

 

La Vacanza

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.