Home / Family  / Η συλλογή Cat Person x Jason Wu είναι ό,τι καλύτερο για τη γάτα σου

Η συλλογή Cat Person x Jason Wu είναι ό,τι καλύτερο για τη γάτα σου

Jason Wu x Cat Person
Ο Jason Wu συνεργάζεται με το brand Cat Person και επιμελείται μια καλαίσθητη συλλογή με είδη πρώτης ανάγκης για γάτες.

 

Το brand Cat Person ενώνει τις δυνάμεις του με τον διάσημο σχεδιαστή Jason Wu, για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής από είδη πρώτης ανάγκης για γάτες. Διαθέτοντας έπιπλα και παιχνίδια για το γούνινο μωρό σου, η σειρά ξεχωρίζει για τον minimal και κομψό σχεδιασμό της, που είναι ικανός να αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σου.

 

Skylight Litter Box

Skylight Litter Box

 

Το Skylight Litter Box διαθέτει αεριζόμενο ξύλινο καπάκι και προσβάσιμη είσοδο, που επιτρέπει στη γάτα σου… να κάνει την ανάγκη της με αρκετό χώρο και ροή αέρα. Για το φαγητό της, το σετ Mesa Bowl αποτελείται από ένα κομψό, ημι-γυαλιστερό μπολ και βάση με ματ δίσκο.

 

Mesa Bowl Cat Person x Jason Wu

Mesa Bowl

 

Η Hideaway Scoop, κατασκευασμένη από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, συνδυάζεται με μια θήκη που κρύβει το σκουπάκι, ενώ το Jason Catnip Pounce Toy με τη μορφή σκύλου θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι της γούνινης φίλης σου.

 

Jason Catnip Pounce Toy Wu x Cat Person

Jason Catnip Pounce Toy

 

Τέλος, το Signature Cat Person x Jason Wu Hoodie, τυπωμένο με μια αξιολάτρευτη εικονογράφηση γάτας στο μπροστινό μέρος, θα δείξει σε όλο τον κόσμο πόσο cat person & lover είσαι!

 

“Πραγματικά αντιμετωπίζω τις γάτες μου σαν να είναι μικρά ανθρώπινα όντα… Ήθελα, λοιπόν, να τους δώσω μια εμπειρία, που θα ήθελα να ζήσω κι εγώ.” – Jason Wu

 

Jason Wu x Cat Person

 

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή Cat Person x Jason Wu εδώ.

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin