Home / Fashion  / Η πρώτη Saint Laurent συλλογή κοσμημάτων είναι γεγονός!

Η πρώτη Saint Laurent συλλογή κοσμημάτων είναι γεγονός!

Ο οίκος Saint Laurent δημιούργησε την πρώτη του συλλογή κοσμημάτων. Ανακαλύψτε την τόσο δροσερή και εντυπωσιακή καμπάνια!

 

 

Ο γαλλικός high fashion οίκος ξεκινάει ένα νέο ταξίδι! Η διάσημη και πολυτελή μάρκα λανσάρει την πρώτη Saint Laurent συλλογή κοσμημάτων και είναι όσο elegant την ονειρευόμασταν. Σχεδιασμένη σχολαστικά από τον Creative Director του οίκου, Anthony Vaccarello, η σειρά προσφέρει μία ποικιλία κομψών κομματιών. Αξεσουάρ που είναι at the moment, αλλά που θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου χάρη στον διαχρονικό τους χαρακτήρα. Η συλλογή καλωσορίζει διαμάντια και πολύτιμο χρυσό με τη μορφή υπέροχων βραχιόνων με αλυσίδα. Σκουλαρίκια και μανσέτες δημιουργήθηκαν με βάση γεωμετρικά σχήματα και έχουν αρχαιοελληνικές αναφορές.

 

 

Η πρώτη Saint Laurent collection πρόκειται να γίνει ένα μικρό κειμήλιο στη collection κοσμημάτων σας. Τα κομψά δαχτυλίδια και τα αριστοκρατικά βραχιόλια ολοκληρώνουν τη σειρά και υποδεικνύουν εμβληματικές σιλουέτες Cassandre και Maison του οίκου μόδας. Όλα τα κοσμήματα ενσωματώνουν τους κώδικες του brand με τον πιο πετυχημένο τρόπο.

 

 Saint Laurent

 

Όλη η συλλογή συνοδεύτηκε από μία δροσερή και natural καμπάνια! Μοντέλα φορούν τα κοσμήματα, μαζί με ρούχα του οίκου, με φόντο τη φύση σε μία πιο “άγρια” εκδοχή της ομορφιάς της. Η αγαπημένη version του σχεδιαστή Antony Vaccarello, όπως έχει αποδειχθεί και από άλλες καμπάνιες. Δείτε τη συλλογή στο official site.

 

 Saint Laurent

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.