Home / Men  / Η πιο fashionable σανίδα του surf είναι Dior

Η πιο fashionable σανίδα του surf είναι Dior

Η πιο fashionable σανίδα του surf είναι Dior
Η πιο stylish και συνάμα artistic σανίδα του surf είναι Dior.

O Kim Jones, Kαλλιτεχνικός Διευθυντής των ανδρικών συλλογών του κορυφαίου fashion οίκου, Dior, ζήτησε από τον streetwear expert Shawn Stussy να συνεργαστούν για τη δημιουργία μίας limited edition συλλογής από σανίδες του surf.

O Shawn Stussy ήταν ο ήρωας των παιδικών χρόνων του Jones, καθώς τον θαύμαζε πάρα πολύ για την αισθητική του και ήθελε από πάντα να συνεργαστεί μαζί του.

 

 

Η πιο fashionable σανίδα του surf είναι Dior

 

Backstage at Dior Men’s Pre-Fall 2020.

Lexie Moreland/WWD

 

Ο Shawn Stussy ξεκίνησε να δημιουργεί πρωτότυπα σχεδιασμένες σανίδες του surf, την δεκαετία του 80′. Το σήμα κατατεθέν τους ήταν πως έγραφε πάνω τους το όνομά του με χοντρό μαύρο μαρκαδόρο. Το ίδιο του ζητήθηκε αυτή τη φορά από τον Kim Jones, με το λογότυπο του οίκου Dior. 

 

Το αποτέλεσμα ήταν να επανασχεδιάσει το λογότυπο του οίκου, προσθέτοντας cool πινελιές και νότες καλιφορνικέζικου αέρα στις σανίδες.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο site Dior.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!