Home / Family  / Η παράσταση Μικροί Κύριοι-Μικρές Κυρίες στο Θέατρο Σοφούλη!

Η παράσταση Μικροί Κύριοι-Μικρές Κυρίες στο Θέατρο Σοφούλη!

Μικροί Κύριοι

Στις 6 Μαΐου, η παράσταση Μικροί Κύριοι- Μικρές Κυρίες θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Δείτε όλες τις πληροφορίες.

 

Μία εκπληκτική παράσταση που θα χαρίσει διασκεδαστικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους έρχεται στο θέατρο Σοφούλη αυτό το Σάββατο! Οι Μικροί Κύριοι- Μικρές Κυρίες ταξιδεύουν στο διάστημα και συναντούν ένα αληθινό ρομπότ! Πιο φωνακλάδες, χαμογελαστοί, γκρινιάρηδες, ζημιάρηδες, αλλά και ταξιδιάρηδες από ποτέ. Το ρομπότ εμφανίζεται επί σκηνής και επικοινωνεί, έχοντας διάδραση με το κοινό. Πόσοι μικροί κύριοι και πόσες μικρές κυρίες χρειάζονται για να πάνε όλα στραβά; Στο τέλος, όμως, αυτό που μετράει είναι να χαμογελάμε!

 

 

Στόχος του έργου είναι να μάθουν τα παιδιά ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι εμπόδιο. Έχουμε ελαττώματα, αλλά και προτερήματα. Η φιλία μας και η αξία που αυτή έχει είναι το πιο σημαντικό. Αγαπάμε τους φίλους μας όσο διαφορετικοί και αν είναι. Η παράσταση Μικροί Κύριοι- Μικρές Κυρίες θα βοηθήσει και τα παιδιά να δουν τη μαγεία του θεάτρου και να το αγαπήσουν.

 

Συντελεστές:

Κείμενο: Καλλιόπη Παπαδάκη, Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα, Μουσική: Γιάννης Μακρίδης, Σκηνικά: Ιωάννα Τζάμπα, Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη, Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχαέλλα Μάρδαλη. Μιχαέλλα Μάρδαλη. 

Παίζουν: Χρήστος Γκουτσίδης, Χρυσούλα Μπουγιουκλή, Χρήστος Γαβριηλίδης, Άγγελος Κουτσοκώστας, Μαρίνα Στεργιοπούλου, Μαρίνα Στεργιοπούλου.

 

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.