Home / Lifestyle  / Η ξεχωριστή Cara Delevingne

Η ξεχωριστή Cara Delevingne

cara delevingne cozyvibe people
Το supermodel και ηθοποιός αποτελεί ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα του διεθνούς στερεώματος.

Η Cara Jocelyn Delevingne έχει ένα ενδιαφέρον παρελθόν, ένα πετυχημένο παρόν κι ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Με προγόνους πολιτικούς και βασιλικούς ακολούθους η όμορφη Λονδρέζα μεγάλωσε με πολλές προσδοκίες και φιλοδοξίες.

cara delevingne cozyvibe people

Στην αρχή, την κέρδισε το μόντελιγκ όπου διέπρεψε και εδραίωσε την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της, καθώς κράτησε τα μεγάλα και έντονα φρύδια της που θεωρούνται σημείο κατατεθέν της. Συνεργάστηκε με πολλούς μεγάλους οίκους μόδας κι εμφανίστηκε σε αμέτρητα εξώφυλλα της Vogue κι άλλων κορυφαίων περιοδικών μόδας. Παρά το νεαρό της ηλικίας της (γεννήθηκε το 1992), η τολμηρή προσωπικότητά της, την έκανε έναν από τους αγγέλους της Victoria Secret και το 2014 ψηφίστηκε «το μοντέλο της χρονιάς» από τα βρετανικά βραβεία μόδας.

cara delevingne cozyvibe people

Η Cara, όμως, δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες και αναζητούσε νέους δρόμους καταξίωσης. Το 2015 ανακοινώνει ότι θα αποστασιοποιηθεί από την καριέρα του μοντέλου. Άλλωστε από μικρή ηλικία ήθελε να γίνει ηθοποιός και μουσικός. Την είδαμε σε διάφορες απόπειρες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Μας άρεσε στην ταινία «Χάρτινες πόλεις», όπου πρωταγωνιστούσε, και τώρα περιμένουμε να τη δούμε στη φουτουριστική «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» του Λικ Μπεσόν που αποτελεί την πιο ακριβή γαλλική παραγωγή.

cara delevingne cozyvibe people

Το νεαρό ταλαντούχο κορίτσι, όμως, δεν απασχολεί τα media μόνο για τα επαγγελματικά της επιτεύγματα. Είναι γεγονός ότι ξεκίνησε την καριέρα της με έντονο στρες και αυτοκτονικές τάσεις. Έχει δηλώσει ότι είναι αμφιφυλόφιλη και γνωστοποίησε τη σχέση της με γυναίκα. Στα 24 της χρόνια, θεωρείται ένα από τα ισχυρά χαρτιά του διεθνούς μοντελινγκ και γίνεται πλουσιότερη, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, 8,500 δολάρια κάθε μέρα.

Ωστόσο, το “αιρετικό” κορίτσι της μόδας προβληματίζει αρκετά με την εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει κόψει τα μαλλιά της και τα έχει βάψει γκρι, αλλά και το ότι έχει αδυνατίσει υπερβολικά και έχει γίνει σκιά του εαυτού της.

Η τεράστια επιτυχία της σε τόσο νεαρή ηλικία ενδεχομένως την παρέσυρε, όμως το μέλλον της ανήκει!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!