Home / Good Life  / Art & Culture  / Η νύχτα των μυστικών στο θέατρο Αριστοτέλειον!

Η νύχτα των μυστικών στο θέατρο Αριστοτέλειον!

Η παράσταση η νύχτα των μυστικών έρχεται στο θέατρο Αριστοτέλειον για λίγες παραστάσεις, από τις 9-12 Μαρτίου!

 

Μετά την επιτυχημένη πορεία στο θέατρο Μπέλλος στην Αθήνα, επόμενη στάση για την παράσταση “Η νύχτα των μυστικών” είναι η Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το θέατρο Αριστοτέλειον! Ένα ζευγάρι περιπλανιέται μία νύχτα στο γοητευτικό και απρόβλεπτο κόσμο ενός τσίρκου. Από λεπτό σε λεπτό, η παράσταση αρχίζει. Τέσσερα αλλόκοτα πλάσματα, ήρωες του τσίρκου, συνδιαλέγονται μαζί με έναν άντρα και μια γυναίκα. Όλοι μαζί προκαλούν έναν αναπάντεχο καταιγισμό αποκαλύψεων. Γιατί εδώ, στο συναρπαστικό και φωτεινό κόσμο του τσίρκου, τίποτα δεν απαγορεύεται και όλα μοιάζουν «κανονικά» και αυτό είναι το πιο προκλητικό.

 

 

Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο του συγγραφέα Άκη Δήμου που πραγματεύεται με ρεαλισμό, αλλά και με έναν αλληγορικό τρόπο την έννοια της κακοποίησης σε όλα τα επίπεδα μίας σχέσης. Ο συγγραφέας το παρουσιάζει ως ένα βασίλειο με έναν αδιαφιλονίκητο βασιλιά. Ένοχο για τον θάνατο της βασίλισσας, που ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από το βάρος της ενοχής του. Η σκηνοθέτης Αικατερίνη Παπαγεωργίου τονίζει ότι η παράσταση μάς εκθέτει στην σκληρότητα του ανθρώπου, τη δύνη της υπαρξιακής αναζήτησης, την εξουσία της πατριαρχίας και εν τέλει την αδυναμία του ανθρώπου να ταυτιστεί με την έννοια του «μαζί».

 

 

Πρωταγωνιστούν (κατά σειρά εμφάνισης): Ορέστης Τζιόβας, Τάσος Λέκκας, Ελίζα Σκολίδη, Αλέξανδρος Βάρθης, Εριφύλη Κιτζόγλου, Γιώργος Μαρτίνος. Από τις 9 μέχρι τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο Αριστοτέλειον. Διάρκεια παράστασης: 105 λεπτά. Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 15 € (ανέργων, φοιτητικό, ΑΜΕΑ) Προπώληση : Ταμείο θεάτρου (τηλ. 2310 262051) & Viva.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.