Home / Good Life  / Η Νορβηγία μέσα από τα μάτια των Instagrammers

Η Νορβηγία μέσα από τα μάτια των Instagrammers

Η Νορβηγία μέσα από τα μάτια των Instagrammers
Φωτογραφικό ταξίδι στην Νορβηγία μέσα από τον φακό Instagrammers.

Τι θα λέγατε για ένα ταξίδι -έστω και νοερό- στη Νορβηγία; Τα νέα μέσα και το Instagram μας βοηθούν να ανακαλύψουμε μέρη μέσα από φωτογραφίες κουνώντας μόνο τα δάκτυλα των χεριών μας. Πλέον η περιήγηση ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη γίνεται μέσα από το διαδίκτυο εύκολα, γρήγορα και δωρεάν.

 

Τι δεν θα δίναμε όμως για να ζήσουμε ξανά την αυθεντική εμπειρία του ταξιδιού;

Η Νορβηγία μέσα από τα μάτια των Instagrammers

Vågan, Νορβηγία

Moskenes, Νορβηγία

Η Νορβηγία μέσα από τα μάτια των Instagrammers

Ανακαλύψτε πανέμορφα μέρη της Νορβηγίας μέσα από εικόνες που έχουν τραβήξει και ανεβάσει Instagrammers.

 

Υπέροχα τοπία.

O Arnfinn Tønnesen μπορεί να είναι δάσκαλος και να αγαπά πολύ το διάβασμα και τα βιβλία, δεν ξέχασε όμως ποτέ το πάθος του για την φωτογραφία. Στα 12 του αγόρασε την πρώτη του κάμερα και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να φωτογραφίζει ό,τι τον ενθουσιάζει.

Οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα όπως η Daily Mail και το National Geographic -όχι κι άσχημα για ερασιτέχνη φωτογράφο. Πλέον ανεβάζει κάποιες από τις υπέροχες λήψεις του στο account του και μας αφήνει να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την Νορβηγία.

 

Η φύση και το μεγαλείο της.

Ο Thomas Berger, επαγγελματίας φωτογράφος, αποτυπώνει με τον φακό του το μεγαλείο της φύσης και των ιδιαίτερων τοπίων της σκανδιναβικής χώρας, προκαλώντας στο κοινό μοναδικά συναισθήματα. Ο Thomas είναι ένας από τους Instagrammers που θα σε κάνουν να λατρέψεις την Νορβηγία και να αισθανθείς δέος για όσα καταπληκτικά αντικρίζεις.

 

 
Μαγευτικές εικόνες.

Στον λογαριασμό του επαγγελματία φωτογράφου Daniel Kordan θα βρείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από την Νορβηγία και όχι μόνο. Ο Daniel δηλώνει πολίτης της γης και ταξιδεύει για να απαθανατίσει τοπία από διάφορα μέρη στον κόσμο. Στο account του και το site του θα ανακαλύψετε φωτογραφίες από την Γροιλανδία, την Ιαπωνία, τον Καναδά και από τα Lofoten islands της Νορβηγίας όπου και αποφάσισε να ζει τα τελευταία χρόνια.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!