Home / Fashion  / Η νέα Louis Vuitton καμπάνια εξυμνεί τη γοητεία της Μήλου

Η νέα Louis Vuitton καμπάνια εξυμνεί τη γοητεία της Μήλου

Για τις ανάγκες της καινούργιας Louis Vuitton καμπάνιας, ο οίκος μάς ταξίδεψε στη μαγευτική Μήλο, δίνοντας ελληνικό αέρα στη νέα συλλογή.

 

 

Πριν ένα μήνα περίπου ο γαλλικός οίκος ανακοίνωσε πώς η νέα Louis Vuitton καμπάνια θα αντλήσει έμπνευση από τα ταξίδια, τη φύση και τα παιδιά. Η πρώτη στάση ήταν η μαγευτική Μήλος, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Πέτρα, την Ιορδανία και τη Νορμανδία. Με το φωτογραφικό φακό της Viviane Sassen, υμνήθηκε η μαγεία της ανακάλυψης ενός νέου τόπου και η λυτρωτική αίσθηση της ελευθερίας.

 

 

Απέραντο μπλε, ελληνική ομορφιά, λευκοί βράχοι και η φύση στα καλύτερά της τελούν φόρο τιμής τόσο τη χώρα μας, όσο και την ιστορία του οίκου. Μια παρέα παιδιών εξερευνά το νησί και αποκαλύπτει στο κοινό κάθε κρυφή ομορφιά του.

 

 

Όλη η ουσία της καμπάνιας κρύβεται στην εμπειρία και την ανακάλυψη, που ωθείται από την περιέργεια και τη δίψα για κάτι καινούργιο. Το ονειρικό σκηνικό, που διέπεται από μια παιχνιδιάρικη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα, αντικατοπτρίζει τη δύναμη των ταξιδιών και των ονείρων.

 

 

Η Μήλος μετατρέπεται σε μια fashionable παιδική χαρά και φιλοξενεί μια από τις πιο μαγικές καμπάνιες που έχουμε δει…

 

 

Photos: Louis Vuitton

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.