Home / Fashion  / Η νέα Emporio Armani συλλογή εξερευνά τη σχέση νερού και σώματος

Η νέα Emporio Armani συλλογή εξερευνά τη σχέση νερού και σώματος

Emporio Armani

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, το Emporio Armani κυκλοφόρησε μια βιώσιμη συλλογή, με φόντο την άγρια θάλασσα.

 

Courtesy of Armani

 

Η μόδα άρχισε να υιοθετεί διαφορετικές προσεγγίσεις, αποκτώντας μια φιλοσοφία που σέβεται το περιβάλλον. Ο οίκος Armani ξεκίνησε από το προηγούμενο έτος να δημιουργεί συλλογές, φιλικές προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και για την καινούργια του collection. Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 το Emporio Armani επέλεξε ως πρωταγωνιστή το νερό. Εξερευνώντας τη σχέση νερού, φύσης και σώματος, η νέα collection φωτογραφήθηκε με φόντο την άγρια θάλασσα.

 

 

Courtesy of Armani

 

Το πνεύμα των ελεύθερων ναυτικών και η ελεύθερη αισθητική του νερού αποτυπώθηκαν στα νέα, ιδιαίτερα και minimal κομμάτια. Η πρακτικότητα, η αειφορία και η λειτουργικότητα αποτέλεσαν τις λέξεις κλειδιά, για τη δημιουργία της νέας συλλογής. Η αυστηρά μπλε και λευκή παλέτα χρωμάτων αγκάλιασε την εμπνευσμένη, από τη θάλασσα, αισθητική. “Ελαφριά” και αέρινα ενδύματα, για άνδρες και γυναίκες, περιλαμβάνουν blouses, tops, shorts και βερμούδες.

 

Courtesy of Armani

 

Όλα τα νέα κομμάτια κατασκευάστηκαν από GREENLON και Newlife, τεχνικά υφάσματα, προερχόμενα από την Ιταλία. Πρόκειται για μετά καταναλωτικό πολυεστέρα, που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια. Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν και πλαστικά απορρίματα από τις θάλασσες, όπως δύχτυα ψαρέματος. Τόσο τα αξεσουάρ, όσο και η συσκευασία της συλλογής, δημιουργήθηκαν από παρόμοια υλικά. Ανακαλύψτε την καινούργια και βιώσιμη συλλογή του Emporio Armani, μέσα από το official site.

 

Emporio Armani

Courtesy of Armani

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.