Home / Fashion  / Η νέα καμπάνια της Casablanca μας ταξιδεύει στα χιόνια!

Η νέα καμπάνια της Casablanca μας ταξιδεύει στα χιόνια!

Η γαλλική εταιρεία παρουσίασε τη νέα Ski Club κολεξιόν της.

 

Courtesy of Casablanca

 

Χιονισμένα τοπία, πίστες του ski, lifts και ζεστά chalet, πρωταγωνιστούν στην ολοκαίνουργια και ονειρεμένη καμπάνια της Casablanca. Η γνωστή εταιρεία, με βάση τη Γαλλία, φροντίζει και φέτος για τους winter lovers, λανσάροντας εντυπωσιακά κομμάτια, με τα οποία θα παραμείνουν cozy και stylish, μέσα στο κρύο.

 

Courtesy of Csablanca

Courtesy of Casablanca

 

Comfy φόρμες σε μαύρο, άσπρο και εκρού, T-shirts με ιδιαίτερα λογότυπα και μπουφάν με μοναδικά σχέδια, όπως ένα σκύλο Δαλματίας, φεγγάρια, skiers, ακόμα και θάλασσες, συνθέτουν την collection που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε τη φετινή χειμερινή σεζόν. Η νέα καμπάνια, με vintage αισθητική, αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας, θυμίζοντας ταινία των 80s. Τα φανταστικά χιονισμένα βουνά της Ιταλίας, όπου έγινε η φωτογράφηση, συνέθεσαν ένα υπέροχο σκηνικό, κατάλληλο για την ανάδειξη της νέας σειράς ρούχων.

 

Courtesy of Casablanca

 

Τα μεταξωτά πουκάμισα, το κασμίρ, οι πέρλες, τα πανέμορφα φουλάρια, αλλά και τα σακάκια με εκκεντρικά patterns, καθιστούν τη νέα collection και για in fashion εμφανίσεις εκτός πίστας, στα χειμερινά τοπία.

 

Courtesy of Casablanca

 

Ανακαλύψτε τη μαγευτική συλλογή εδώ.

 

CREDITS
Creative Director – Charaf Tajer 
Photographer – Remi Ferrante 
Artistic Coordination – Sid Beaulieu 
Models @yunggoldilox, @ambo_mendy, @sidoudainiabeaulieu & @rastacame
Casting @ikkicasting
Styling – Goldie & Sid Beaulieu 
Styling assistant – Elena Mottola 
Make Up – Naima Bremer 
Hair – Ilham Mestour 
Set Design – Daphnee Lanternier 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.