Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Μιρέλα Πάχου σε μία μοναδική μουσική βραδιά στο Beerfest Live Stage!

Η Μιρέλα Πάχου σε μία μοναδική μουσική βραδιά στο Beerfest Live Stage!

Μιρέλα Πάχου
Η ταλαντούχα καλλιτέχνις Μιρέλα Πάχου, με την αστείρευτη ενέργειά της, υπόσχεται να μάς χαρίσει μία μοναδική μουσική βραδιά, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο Beerfest Live Stage!

 

Η Μιρέλα Πάχου έρχεται να μάς χαρίσει μία από τις πιο αξέχαστες καλλιτεχνικές βραδιές στη Θεσσαλονίκη! Με την αστείρευτη ενέργειά της, το χαμόγελό της και, φυσικά, με το ακορντεόν της, η καλλιτέχνις θα βρεθεί στο Beerfest Live Stage, για μία μοναδική μουσική βραδιά. Η αγαπημένη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια, τρυφερότητα, αγάπη και νοσταλγία. Φυσικά, το live πρόκειται να συνοδέψει η αισιοδοξία και η χαρούμενη διάθεσή της!

 

 

Η Μιρέλα Πάχου γνωρίζει πολύ καλά πώς να διαμορφώσει μία αξέχαστη μουσική βραδιά. Με την καλλιτεχνική της εμπειρία και το κέφι της, μάς προσκαλεί να γίνουμε όλοι μία παρέα και να χορέψουμε, μαζί με εκείνη, με το ιδιαίτερο μουσικό της πρόγραμμα. Η βραδιά υπόσχεται ρυθμούς swing, νησιώτικων, rock, λαϊκών… και όχι μόνο τραγουδιών! Μέσα στα χρόνια, η καλλιτέχνις έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας, Βασίλης Παπακωσταντίνου, Σάκης Μπουλάς και Νίκος Πορτοκάλογλου είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες,.τους οποίους συνάντησε η Μιρέλα, κατά τη διάρκεια της μουσικής της πορείας.

 

Η Μιρέλα Πάχου, με το ακορντεόν της, θα μας συντροφεύσει σε μία μοναδική βραδιά, γεμάτη μουσική και ενέργεια!

 

Το live θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, στο Beerfest Live Stage.

 

Ώρα έναρξης: 21:30

Για κρατήσεις: 6949950530, 2310443406

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada