Home / Lifestyle  / Cozy Views  / Η Μαρίνα Σάττι μοίρασε αισιοδοξία, ενέργεια και sassiness στη Μονή Λαζαριστών

Η Μαρίνα Σάττι μοίρασε αισιοδοξία, ενέργεια και sassiness στη Μονή Λαζαριστών

Μαρίνα Σάττι
Γεμάτη ενέργεια, αισιοδοξία και sassiness, η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στην σκηνή της Μονής Λαζαριστών, με το κοινό της Θεσσαλονίκης να γίνεται κομμάτι της εμπειρίας της πρώτης συναυλίας της για φέτος στην Ελλάδα.

 

8:30 το απόγευμα και η Μονή Λαζαριστών είχε ήδη γεμίσει από τον.κόσμο που περίμενε με ανυπομονησία να δει στη σκηνή τη Μαρίνα. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, δεν μπορούσα παρά να παρατηρώ το κοινό. Από παρέες GenZ και Millenials, μέχρι και μικρά παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους, το κοινό της Σάττι ήταν σίγουρα το πιο mixed κοινό που έχω δει σε συναυλία. Άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών,.με διαφορετικές μουσικές επιρροές, γούστα και εμπειρίες τριγυρνούσαν στον χώρο της Μονής Λαζαριστών, περιμένοντας την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα.

 

Το μουσικό πρόγραμμα που ενορχήστρωσε η Σάττι αντικατοπτρίζει το πώς πραγματικά αναβιώνει η GenZ τις μουσικές ρίζες της.

 

9:30 ακριβώς και η Μαρίνα Σάττι ανεβαίνει στη σκηνή, ερμηνεύοντας ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια της χρονιάς. Και κάπως έτσι, τραγουδώντας το ZARI, η Μαρίνα άνοιξε την πρώτη της καλοκαιρινή συναυλία στην Ελλάδα, δίνοντάς μας ξανά μία γεύση από τη Eurovision.

 

Και αφού είχαμε κάνει ένα warm up με το Zari, η Μαρίνα συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Ένα μείγμα παραδοσιακών μουσικών από την Κρήτη και το Σουδάν -τα δύο της χωριά, όπως ανέφερε η ίδια επάνω στη σκηνή- όλα τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ, Π.Ο.Π, με highlights τη “φιλική συμμετοχή” της Life Coach του TikTok, Κατερίνας Σαλάκα, του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του μέσα από την πισίνα του σπιτιού του, αλλά και μερικά  throwbacks από το πρώτο της άλμπουμ, Yenna

 

Ακριβώς πριν τραγουδήσει το Πόνος Κρυφός, η Μαρίνα δεν έχασε την ευκαιρία να.αναφερθεί και στη δημιουργία του Yenna. Μία επίπονη διαδικασία, με τα ups & downs της, τις δυσκολίες της και τις ανασφάλειές της: στάδια απαραίτητα για κάθε δημιουργική διαδικασία, η οποία σύμφωνα με τον δάσκαλό της, Πάνο Δήμα, είναι ένα είδος γέννας. Και κάθε γέννα εμπεριέχει πόνο, όπως εξάλλου και κάθε νέα αρχή.

 

Η Μαρίνα Σάττι εκμυστηρεύτηκε επάνω στη σκηνή ότι το 2024 ήταν μία πολύ περίεργη χρονιά για εκείνη. Και είμαι σίγουρη ότι έτσι ακριβώς αισθάνονται οι περισσότεροι από εμάς… Παρόλα αυτά, δεν άφησε ούτε για μια στιγμή την αισιοδοξία της. Αντιθέτως, άρπαξε την ευκαιρία και μίλησε στην καρδιά του κοινού, σαν μία φίλη από τα παλιά. “Οτιδήποτε και αν θέλετε να κάνετε, προσπαθήστε το. Θα τα καταφέρετε!” και τα υπόλοιπα…“Θα τα πούμε στο Instagram!”.

 

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία στην Αθήνα, όπου θα εμφανιστεί.στις 26 Ιουνίου και 3 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Αθηνών, ενώ θα επιστρέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 9 Ιουλίου στο Θέατρο Δάσους.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada