Home / Fashion  / Η μίνι φούστα απογειώνεται μέσα από αυτά τα κομμάτια

Η μίνι φούστα απογειώνεται μέσα από αυτά τα κομμάτια

μίνι φούστα

Η μίνι φούστα είναι must για το φετινό καλοκαίρι. Έξι κομμάτια που τιμούν το trend και αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

 

Οι μίνι γραμμές έχουν την τιμητική τους φέτος. Και τι καλύτερο από μία μίνι φούστα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού; Στενές ή αέρινες, με χρώματα, prints ή minimal θα μας βοηθήσουν να αντέξουμε στη ζέστη και να είμαστε απόλυτα stylish. Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε περίοπτη θέση σε όλες τις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές συλλογές των μεγάλων οίκων και τώρα καταφτάνει στην ντουλάπα μας. Το πιο girly trend γίνεται must και απόλυτα chic, κερδίζοντας επάξια μία θέση στα απαραίτητα pieces της καλοκαιρινής σεζόν.

 

Μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και ικανοποιεί τέλεια την ανάγκη μας για απελευθέρωση, ως κάτι φρέσκο και ταυτόχρονα διαχρονικό. Η μίνι φούστα κυριαρχεί στο γυναικείο στυλ από την εποχή των 60s, ενώ αναδείχθηκε περισσότερο τη δεκαετία του ’90. Τα τελευταία χρόνια πρωταρχική θέση είχε η midi φούστα, με τη mini να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Φέτος, όμως, έχει την ίδια fashion αξία με τη midi και μαζί αποτελούν τέλειες επιλογές για οποιαδήποτε περίσταση. Αν θες κομμάτια αέρινα, sexy, elegant και stylish, τότε αξίζει να επενδύσεις σε mini φούστες!

 

Τα κομμάτια που σου προτείνουμε θα σου λύσουν τα χέρια! 

 

Access Fashion

 

H&M 

 

Zara

 

Regalinas

μίνι φούστα

 

Loewe

μίνι φούστα

 

Rotate

μίνι φούστα

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.