Home / Cozyhome  / Η καινούργια συλλογή της NEF NEF A/W είναι βγαλμένη από παραμύθι!

Η καινούργια συλλογή της NEF NEF A/W είναι βγαλμένη από παραμύθι!

Με τη νέα συλλογή της NEF NEF για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022 θα βυθιστούμε στη ζεστασιά και θα αφεθούμε στην άνεση του σπιτιού μας.

 

Stylish υφάσματα και συνθέσεις, με απίστευτη υφή, χρώμα και ποιότητα, συνθέτουν την ολοκαίνουργια συλλογή της NEF NEF για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2021-2022. Εκφράζει την επιθυμία να νιώσουμε και πάλι χαρά, ζωντανοί και αναζωογονημένοι, ενώ, παράλληλα, βυθιζόμαστε στη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού μας.

 

 

Τα νέα της προϊόντα μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι με φυσικές ύλες και toile μοτίβα. Αντλεί έμπνευση από προηγούμενες δεκαετίες, συνδυάζοντας τα 70s με τα 40s, προβάλλοντας τη δημιουργικότητα, την ελευθερία και την έκφραση του προσωπικού στυλ με πολλές πινελιές πολυτέλειας.

 

 

Στη χρωματική παλέτα κυριαρχεί το ultra marine green και το magenta purple, εκφράζοντας την επιθυμία για επαφή με τη φύση, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά και eco friendly σχεδιασμούς. Sateen, βελούδινο, suede και κοτλέ συμβάλλουν στο ονειρικό αποτέλεσμα. Minimal ή maximal, μοντέρνο ή κλασσικό, ζεστό και πολυτελές.

 

 

Στιλάτα και minimal αξεσουάρ πρωταγωνιστούν στην κουζίνα, την τραπεζαρία και το μπάνιο, με γνώμονα την παροχή ευελιξίας και λειτουργικότητας. Τα αρωματικά χώρου και τα διακοσμητικά ολοκληρώνουν το μαγικό σκηνικό του σπιτιού σας, φέρνοντας ποικίλες νότες στην ατμόσφαιρα που θα κάνουν τη ζωή σας ομορφότερη.

 

 

Ανακαλύψτε την πανέμορφη συλλογή εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.