Home / Beauty  / Η εορταστική συλλογή της Aveda έρχεται σε συνεργασία με το fashion brand 3.1 Philip Lim

Η εορταστική συλλογή της Aveda έρχεται σε συνεργασία με το fashion brand 3.1 Philip Lim

Η συλλογή Aveda X 3.1 Philip Lim εμπνέεται από την αγάπη για τη φύση και εξυμνεί τον βοτανικό κόσμο της ομορφιάς, μέσα από το πνεύμα της γενναιοδωρίας.

 

Για τη φετινή εορταστική περίοδο η Aveda ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το fashion brand 3.1 Philip Lim, μία συνεργασία που βρίσκεται σε πλήρη άνθηση, καθώς εμπνέεται από το μεγαλείο της φύσης. Γιορτάζεται η φιλοσοφία και των δυο brands, δημιουργώντας αξεσουάρ μαλλιών και συσκευασίες δώρων, σχεδιάστηκε με γνώμονα τη βιωσιμότητα, μέσα από τον κόσμο της βοτανικής ομορφιάς.

 

 

Κάθε κομμάτι είναι διακοσμημένο με γραφικά εμπνευσμένα από τη βοτανική και τα ζωηρά χρώματα της φύσης, εκφράζοντας το πνεύμα των εορτών με έναν χαρούμενο τρόπο. Η εορταστική συλλογή Aveda x 3.1 Phillip Lim αντανακλά το σπουδαίο πνεύμα της γενναιοδωρίας, της συντροφικότητας και της αγάπης για τη φύση.

 

 

“Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε μας με τον ταλαντούχο και αγαπημένο μας φίλο Phillip Lim και την ομάδα του, για τη δημιουργία μίας τόσο όμορφης συλλογής για την φετινή εορταστική περίοδο», ανέφερε η Global Brand President της Aveda, Barbara De Laere. «Η συλλογή ενσαρκώνει τον κοινό μας θαυμασμό για τα δώρα της φύσης. Η φύση είναι η μούσα μας σε ό,τι δημιουργούμε: από τα ισχυρά εκχυλίσματα λουλουδιών και φυτών τα οποία συνθέτουν τα προϊόντα μας, έως και τη δημιουργική έκφραση των μαρκών και των συλλογών μας”.

 

 

Η συνεργασία περιλαμβάνει τέσσερα πολυπόθητα limitededition αξεσουάρ μαλλιών– ένα wrap towel με υφασμάτινο pouch, ένα σετ από 3 scrunches μαλλιών, μία χτένα και μία ξύλινη βούρτσα – καθώς και συσκευασίες δώρου ειδικής έκδοσης, όλα διακοσμημένα με εντυπωσιακά σχέδια που ενώνουν τα χαρμόσυνα χρώματα των εορτών με αυτά της φύσης. Επιπλέον, οι συσκευασίες δώρων και τα περιτυλίγματα της εορταστικής συλλογής είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι με πιστοποίηση FSC. Πέρα από τη χρήση τους ως συσκευασίες δώρων, τα όμορφα αυτά κουτιά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ως μικρά έργα βοτανικής τέχνης, αφαιρώντας και ανακυκλώνοντας το χάρτινο περιτύλιγμα.

 

 

Ανακαλύψτε την πανέμορφη και meaningful συλλογή εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.