Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου είναι η νέα Shoe Designer Consultant της Off-White

Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου είναι η νέα Shoe Designer Consultant της Off-White

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Ελβίρα Παναγιωτοπούλου ξεκινάει τη συνεργασία της με την Off-White.

 

Creative director του brand Callista Crafts και ιδρύτρια του shoe brand Di Gaia, η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου κάνει ένα μεγάλο βήμα παρακάτω. Ξεκινάει, σήμερα, τη συνεργασία της με το brand του αείμνηστου σχεδιαστή Virgil Abloh. Με περηφάνια και ενθουσιασμό ανακοίνωσε τον νέο της ρόλο ως shoe Designer Consultant του brand Off-White στο Μιλάνο.

 

 

Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου σπούδασε σχέδιο υποδήματος στη σχολή Cercal του Sergio Rossi και συνέχισε το master της στον τομέα των Fashion Accessories στο Instituto Marangoni. Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε το δικό της brand και τη συνεργασία της με την εταιρεία Callista Crafts. Τώρα, προσθέτει μία ακόμη κορυφαία συνεργασία στο βιογραφικό της, για την οποία και ανυπομονεί.

 

 

Κατάφερε να χαράξει μία ξεχωριστή πορεία στον τομέα του shoe design, μέσα από το προσωπικό της brand. Ωστόσο, το ταλέντο, η ξεχωριστή σχεδιαστική της προσέγγιση και το πάθος της αποδεικνύονται και από τις συνεργασίες της. Εκτός από το Callista Crafts έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brands, όπως τα Balmain, Diego Dolcini, Narciso Rodriguez, Madeleine Vionnet, Dolce & Gabbana και Bruno Frisoni. Της ευχόμαστε συγχαρητήρια για τον νέο της ρόλο και ανυπομονούμε για την καινούργια Off-White συλλογή με άρωμα Ελλάδας!

 

 

All photos source: Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.