Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Ελένη Τσαλιγοπούλου live στη Θεσσαλονίκη!

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου live στη Θεσσαλονίκη!

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μία μοναδική εμφάνιση στο Principal Club Theater! Όλες οι πληροφορίες παρακάτω:

 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου επιστρέφει στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη για μία ξεχωριστή συναυλιακή βραδιά! Μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει έρχεται στο Principal Club Theater, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Η καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής της πορείας, αλλά και τα πολύτιμα εκείνα τραγούδια που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία. Τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά, σπουδαίων συνθετών μας, κλασικά και νεότερα, αλλά και εκείνα που αγαπήσαμε με τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση.

 

Τσαλιγοπούλου Θεσσαλονίκη

 

Θα παρουσιαστούν μέσα από μία φρέσκια “ανάγνωση” των σπουδαίων μουσικών που τη συνοδεύουν και πάντα με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της. Ο πιο πρόσφατος σταθμός στη δισκογραφία της είναι ο δίσκος που ετοίμασε με τραγούδια του.Απόστολου Καλδάρα και τίτλο «Ο δικός μου Απόστολος Καλδάρας». Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στον Πολυχώρο του Μύλου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι συνεργάτες της.μας προσκαλούν σε μία παράσταση-γιορτή, που θα μας ταξιδέψει, θα μας συγκινήσει, θα μας διασκεδάσει!

 

 

Οι κρατήσεις θέσεων με τραπέζι γίνονται μέσα από το Principal Club Theater. Φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων: Σάρωθρον, Ηλιοτρόπιο και Διώροφον, ή ηλεκτρονικά μέσω viva.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.