Home / Fashion  / Η εκρηκτική Rihanna με τη Fenty μας βάζουν σε Valentine’s mood

Η εκρηκτική Rihanna με τη Fenty μας βάζουν σε Valentine’s mood

Η αγαπημένη Rihanna κυκλοφορεί την εντυπωσιακή Bold Savage X Fenty lingerie συλλογή, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

 

Η ημέρα των ερωτευμένων απέχει περίπου ένα μήνα και τα μεγάλα brands άρχισαν ήδη να μας προετοιμάζουν κατάλληλα. Αδιαμφισβήτητα η σειρά εσωρούχων που περιμέναμε πιο πολύ, αφιερωμένη σε αυτή τη γιορτή, έρχεται από το λατρεμένο brand  Savage X Fenty. Αν σκέφτεστε τι δώρο να κάνετε σε εσάς και τον αγαπημένο σας, η φλογερή Rihanna έχει τη λύση, μέσα από τα συγκλονιστικά εσώρουχα που σχεδίασε.

Savage X Fenty

Courtesy of Savage X Fenty

 

Έντονο κόκκινο, ρομαντικό ροζ και all time classic μαύρο, καρδούλες, σατέν και δαντέλα, συνθέτουν μια συλλογή on fire, από εσώρουχα και κορσέδες. Η τραγουδίστρια επιθυμεί, μέσα από τα νέα της κομμάτια, να κάνει την κάθε γυναίκα να νιώσει όμορφα με το σώμα της, αυτοπεποίθηση και sexiness. Για την ίδια, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί και ότι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα.

 

Savage X Fenty

Courtesy of Savage X Fenty

Savage X Fenty

Courtesy of Savage X Fenty

 

Η Savage X Fenty’s Valentine’s Day collection είναι ήδη διαθέσιμη στο official site. Hurry up!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.