Home / Beauty  / Η Γλυφάδα υποδέχεται το νέο κατάστημα της KIKO Milano μαζί με νέα συλλογή!

Η Γλυφάδα υποδέχεται το νέο κατάστημα της KIKO Milano μαζί με νέα συλλογή!

Η Αθήνα, και η συγκεκριμένα η Γλυφάδα, απέκτησε μιλανέζικο αέρα, χάρη στο νέο και πρώτο κατάστημα της KIKO Milano, μαζί με μια καινούργια και εκπληκτική συλλογή.

 

Η KIKO Milano ταξιδεύει στα Νότια Προάστια της Αθήνας και φέρνει ένα νέο κατάστημα, για πρώτη φορά στη Γλυφάδα. Στην πολυσύχναστη πλατεία Εσπερίδων θα φιλοξενείται το πρωτοποριακό και νούμερο ένα brand της Ιταλίας. Έχοντας, ήδη, καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα (The Mall Athens, Mediterranean Cosmos και pop-up store στο Notos στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκης), ήρθε η ώρα να εξυπηρετήσει το φανατικό κοινό της Γλυφάδας.

Το καινούργιο κατάστημα είναι μίνιμαλ, μοντέρνο και κομψό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία shopping στους λάτρεις των ποιοτικών, και ταυτόχρονα οικονομικών προϊόντων μακιγιάζ. Χαρίζει στο κοινό ένα ταξίδι περιποίησης και ομορφιάς, σε ένα λευκό και μοβ χρώμα, χαρακτηριστικά του brand.

Μέσα από την τεράστια γκάμα καλύπτει κάθε ανάγκη και κάθε επιθυμία, φροντίζοντας για όλες τις περιοχές του προσώπου. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και την ολοκαίνουργια limited edition φθινοπωρινή συλλογή Charming Experience. Μια ιδέα με έμπνευση την αυθεντική ζωή της ιταλικής υπαίθρου, που θα σας μεταφέρει σε ειδυλλιακά μέρη, γεμάτα γαλήνη.

Εμπνέεται από τη φύση και το διαχρονικό στυλ, συνδυάζοντας ποιότητα και ποικιλία. Σταφύλι, μέλι, ελιές και αρωματικά βότανα, με καταπραϋντικές ιδιότητες θα περιποιηθούν την επιδερμίδα σας. Από την άλλη, οι γήινοι τόνοι του μακιγιάζ θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας.

Αγγέλου Μεταξά 41, Πλατεία Εσπεριδών, Γλυφάδα.

 

www.kikomilanocosmetics.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.