Home / Good Life  / Η Γαλλία είναι πολλά παραπάνω πέρα από το Παρίσι!

Η Γαλλία είναι πολλά παραπάνω πέρα από το Παρίσι!

Η Γαλλία

Η Γαλλία κρύβει αμέτρητους θησαυρούς! Πόλεις που είναι εξίσου μαγικές με το Παρίσι, αξίζουν μία θέση στις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες!

 

Το Παρίσι είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως. Η πόλη του φωτός βρίσκεται στη bucket list αμέτρητων ανθρώπων! Για πολλούς είναι όνειρο ζωής και για άλλους μία αξέχαστη εμπειρία! Πολιτισμός, αξιοθέατα, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και ένα ρομαντικό vibe που συνεπαίρνει κάθε τουρίστα. Για μία χώρα είναι σίγουρα σημαντικό να έχει για πρωτεύουσα έναν τόσο σημαντικό προορισμό. Ωστόσο, πολλές φορές η μαγεία του Παρισιού έχει ως αποτέλεσμα την υποβίβαση άλλων περιοχών της χώρας. Η Γαλλία είναι γεμάτη με παραμυθένιες πόλεις, χωριά και νησιά που σίγουρα αξίζουν να τις επισκεφτείς!

 

Είναι μία χώρα που μπορεί να προσφέρει πολλά σε κάθε είδος ταξιδιώτη. Μεσαιωνικές γειτονιές, παραμυθένια κάστρα και κήποι, έντονη ζωή, festivals, ποικίλες δραστηριότητες και ιστορικά μέρη σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Η γαστρονομία και πολιτισμική ιστορία της χώρας απλώνεται σε κάθε της γωνία, προσφέροντας εμπειρίες αναψυχή για όλους. Αδιαμφισβήτητα το Παρίσι είναι must προορισμός, αλλά δεν είναι ο μόνος!

 

Για luxury vibes επισκεφτείτε τις Κάννες ή τη Νίκαια!

 

Αν θέλετε να γευτείτε τα πιο ωραία Γαλλικά γεύματα και κρασιά φτάνει ένα ταξίδι στη Λυών και στο Μπορντό!

 

Η Μασσαλία είναι για τους λάτρεις της τέχνης και της ιστορίας!

 

Για τους λάτρεις των χειμερινών sport υπάρχει το ChamonixMont-Blanc.

 

Ζήστε το μεσαιωνικό παραμύθι στη Νορμανδία.

 

Το Στρασβούργο είναι must γιατί είναι ένα διαπολιτιστικό κράμα Γερμανίας Γαλλίας.

https://www.instagram.com/p/CncW5qaspf7/?hl=en

 

Η Λιλ είναι η πιο cool πόλη της χώρας, ιδανική για να χαλαρώσετε!

 

Η πιο ροζ πόλη στη Γαλλία η Τουλούζη!

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.