Home / Good Life  / Η Αφροδίτη της Μήλου έγινε παγωτό για ένα σημαντικό μήνυμα

Η Αφροδίτη της Μήλου έγινε παγωτό για ένα σημαντικό μήνυμα

Στην Ισπανία η Αφροδίτη της Μήλου έγινε παγωτό και απέκτησε μαστεκτομή, ώστε να μαζευτούν χρήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Ο Gonzalo Bayarri και η María Jesús González που είναι οι ιδιοκτήτες του παγωτατζίδικου Bayarri στην Ισπανία αποφάσισαν να λανσάρουν ένα διαφορετικό παγωτό. Η Αφροδίτη της Μήλου έγινε γρανίτα με όνομα La Venuseta και κυκλοφόρησε για να ενημερώσει για τον καρκίνο του μαστού και να βοηθήσει στο να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση του.

 

 

Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης από τον καρκίνο και με αυτόν τον τρόπο μπόρεσε να μοιραστεί την εμπειρία της και να διαδόσει το μήνυμα της πρόληψης. Το παγωτό με γεύση φράουλα, λεμόνι, τζίντζερ και ένα μυστικό συστατικό έγινε viral και ανάρπαστο. Χάρη στην επιτυχία του δημιουργήθηκαν και ειδικά μπλουζάκια.

 

 

«Σκέφτηκα την Αφροδίτη της Μήλου, ως σύμβολο κλασικής ομορφιάς. Στην περίπτωσή της, μια ακρωτηριασμένη ομορφιά, καθώς δεν έχει χέρια. Κάτι που, χωρίς αμφιβολία, το καθιστά ένα πιο μοναδικό και εμβληματικό γλυπτό. Εάν αφαιρούσαμε επίσης ένα στήθος, αυτομάτως θα προσθέταμε μια εννοιολογική και συμβολική συστροφή στη φιγούρα. Η “Μικρή Αφροδιτούλα” γίνεται έτσι ορατή και διεκδικεί άλλες ομορφιές πέρα ​​από τους κανόνες. Από εκείνη τη στιγμή, άρχισε η υλοποίηση της La Venuseta», έχει δηλώσει η ίδια.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.