Home / Good Life  / Η Αστυπάλαια αναδείχθηκε το κορυφαίο μυστικό νησί!

Η Αστυπάλαια αναδείχθηκε το κορυφαίο μυστικό νησί!

Αστυπάλαια

Το Travel Weekly της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε στην Αστυπάλαια την πρώτη θέση στη λίστα με τα μη συμβατικά νησιά, που αξίζουν πολύ την προσοχή μας.

 

Μία από τις σύγχρονες ταξιδιωτικές τάσεις είναι αυτοί των δίδυμων προορισμών. Αυτό το trend θέλησε να μελετήσει το Βρετανικό Travel Weekly και έφτιαξε μία λίστα με τα πέντε μη συμβατικά- μυστικά νησιά της Ελλάδας. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε η Αστυπάλαια! Σύμφωνα με το δημοφιλές μέσο το όμορφο νησί είναι ένας κρυμμένος θησαυρός. Θυμίζει πεταλούδα και διαθέτει παραδοσιακά κατάλευκα χωριά, εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα και φανταστικές παραλίες. Όλα όσα έχει ονειρευτεί κανείς, μείον τα πλήθη. νησί.

 

 

Το Travel Weekly συνέχισε τη λίστα χαρακτηρίζοντας και τα νησιά Μήλος, Σύμη, Παξοί και Ιθάκη ως “μυστικά”. Παράλληλα, τόνισε και ποιοι ελληνικοί καλοκαιρινοί προορισμοί “βουλιάζουν” από κόσμο και δε θα προσφέρουν τα οφέλη ενός “μυστικού” μέρους. Σαντορίνη, Μύκονος, Ρόδος, Κέρκυρα και Κως. Στόχος της συγκεκριμένης τάσης είναι να αναδείξει την επιθυμία μας ως τουρίστες να ανακαλύπτουμε ανεξερεύνητους προορισμούς. Hidden gems που θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε ανενόχλητοι στη μαγεία τους. Αστυπάλαια.

 

 

«Η Αστυπάλαια εξελίσσεται σε έναν βιώσιμο προορισμό, μοναδικό για τα παγκόσμια δεδομένα. Η ανταπόκριση των ταξιδιωτών είναι αξιοσημείωτη στις αλλαγές. Αναμένουμε μία τουριστική χρονιά με πολύ καλή δυναμική», δήλωσε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αστυπάλαιας Κώστας Καμπύλης. νησί.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.