Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Η αρχή της εβδομάδας είναι η καλύτερη ευκαιρία για ένα mini detox!

Η αρχή της εβδομάδας είναι η καλύτερη ευκαιρία για ένα mini detox!

Σήμερα Δευτέρα και ήρθε η ώρα για αποτοξίνωση από το Σαββατοκύριακο. Πώς θα πετύχεις ένα mini detox;

 

Το Σαββατοκύριακο αποπνέει μια χαλαρωτική και διασκεδαστική διάθεση, γεγονός που οδηγεί σε διατροφικές ατασθαλίες. Τρώμε απέξω, καταναλώνουμε αλκοόλ και ξεχνάμε τη γυμναστική. Εννοείται πώς είναι πολύ φυσιολογικό και σίγουρα δεν πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε τύψεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζονται και αυτά. Ωστόσο, η Δευτέρα, ως αρχή μιας νέας εβδομάδας μάς δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μια μικρή αποτοξίνωση, για να απολαύσουμε καλύτερα το επόμενο ΣΚ!

 

 

Γεμίζουμε τον οργανισμό μας με ενέργεια, τον ξεκουράζουμε και ενισχύουμε την υγεία του με ένα mini detox. Λέμε αντίο στο αλκοόλ και στις επεξεργασμένες τροφές. Δε θα μας κάνει καλό να τρώμε ζάχαρη και fast food κάθε μέρα της εβδομάδας και οι καθημερινές είναι η καλύτερη επιλογή για να τους πούμε αντίο.

 

Πίνουμε νερό με μια φέτα λεμόνι και λίγο δυόσμο, ως το απόλυτο αντιοξειδωτικό ποτό. Τα φρούτα και τα λαχανικά εισέρχονται στη διατροφή μας, όπως και η γυμναστική με ένα ολιγόλεπτο και απλό πρόγραμμα. Μετά από μια δύσκολη μέρα θα δεις πώς αυτά τα βήματα θα την κάνουν να φαίνεται πιο εύκολη. Ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο τέλος είναι ότι πρέπει για να πάρεις δυνάμεις!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.