Home / Good Life  / Η Αμοργός και το απέραντο γαλάζιο της!

Η Αμοργός και το απέραντο γαλάζιο της!

Αμοργός

Σας δίνουμε όλους τους λόγους για να επισκεφτείτε φέτος ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά! Η Αμοργός ξέρει πώς να σας γοητεύσει!

 

Το νησί των Κυκλάδων που έχει τον δικό του χαρακτήρα! Η Αμοργός είναι όμορφη σε κάθε της γωνία και πάντα θα χαρίζει τις πιο ξεχωριστές διακοπές στους επισκέπτες της! Δεν είναι τυχαίο που εκεί γυρίστηκε η ταινία το Απέραντο Γαλάζιο του Luc Besson. Ένα νησί με αυθεντική ομορφιά θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Σε ποιες παραλίες θα μαγευτείτε με τη χρυσή αμμουδιά και τα γαλαζοπράσινα νερά; Αγία Άννα, Άγιος Παύλος, Μαλτέζι, Αγιέλη, Λεβρωσός, Καλοπαρίτισσα, Παραδείδια και η παραλία του Μούρου. Αυτές είναι οι οκτώ καλύτερες του νησιού!

 

 

Στο κέντρο του κυκλαδίτικου νησιού βρίσκεται η χώρα ανάμεσα σε μικρούς λόφους. Η Αμοργός έχει τα πιο όμορφα λευκά σπιτάκια και σοκάκια, με καφενεία και παραδοσιακές ταβέρνες. Σε κάθε γωνία υπάρχει μουσική και σε ανύποπτο χρόνο στήνεται αυθεντικό ελληνικό γλέντι, με ντόπιους και τουρίστες. Αποτελεί το νησί που λατρεύουν όσοι θέλουν να κάνουν camping και οι νέοι! Υπάρχουν πολλές επιλογές για διασκέδαση με το πιο αισιόδοξο και ευχάριστο vibe!

Η Αμοργός είναι γνωστή και για τα τοπικά προϊόντα της! Στη χώρα και στα χωριουδάκια της θα γευτείς το καλύτερο φαγητό! Πρέπει να δοκιμάσεις φάβα, χταποδόπιτα, μεζεδάκια με ούζο, ξεροτήγανα, μέλι, ακόμα και την τοπική τους πίτσα! Τέλος δεν πρέπει να φύγετε από την Αμοργό χωρίς να επισκεφτείτε κάποια από τα πιο εμβληματικά μνημεία της! Το μοναστήρι της Χοζοβιώτισσας, το ναυάγιο, ο κόλπος της Καλοταρίτισσας και ο Ασφοντυλίτης!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.