Home / Men  / Η έξυπνη βαλίτσα της Victorinox που θα κάνει πιο cool τα ταξίδια σας

Η έξυπνη βαλίτσα της Victorinox που θα κάνει πιο cool τα ταξίδια σας

Η έξυπνη βαλίτσα της Victorinox που θα κάνει πιο cool τα ταξίδια σας!

 

H έξυπνη βαλίτσα της Victorinox, Frequent Flyer Hardside Carry-On ήρθε για να αλλάξει τα ταξίδια σας και να τα μεταμορφώσει σε μια ακόμη πιο cool και άνετη εμπειρία. H έξυπνη αποσκευή ζυγίζει 3.1 kg, είναι κατασκευασμένη από πολυάνθρακα -ανθεκτική σε σπασίματα και γραντζουνιές- και βγαίνει σε δυο stylish χρώματα, του μαύρου και του τιτανίου, για να χαρίσει επιπλέον πόντους στυλ στην εμφάνισή σας.

 

 

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της είναι ότι διαθέτει μια ενσωματωμένη θύρα USB με ένα προεγκατεστημένο καλώδιο αλλά και μια ειδική τσέπη για την μπαταρία σας η οποία είναι αποσπώμενη και σας δίνει την ευκαιρία να την φορτίσετε οπουδήποτε θέλετε. Ακόμη, ένα άλλο σούπερ χαρακτηριστικό της είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα SIM η οποία διαευκολύνει κάθε ταξιδιώτη να μεταφέρει τις αποσκευές του όπου και άν ταξιδέψει.

 

 

Με κομψή σχεδίαση, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και άψογη εργονομία, η έξυπνη βαλίτσα της Victorinox, μπορεί να μεταμορφώσει τα ταξίδια σας σε ακόμη πιο συναρπαστικές και άνετες εμπειρίες.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!