Home / Fashion  / Η Άννα Κορακάκη μπαίνει στην οικογένεια της Under Armour

Η Άννα Κορακάκη μπαίνει στην οικογένεια της Under Armour

Η διεθνής εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού Ander Armour ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Χρυσή Ολυμπιονίκη στο άθλημα σκοποβολής, Άννα Κοκαράκη.

 

 

Η Άννα Κοκαράκη Χρυσή Ολυμπιονίκης στο άθλημα της σκοποβολής, με τις εξαιρετικές πεποιθήσεις και αξίες της αποτέλεσε το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για εκπροσωπήσει την Under Armour. Με στόχο να κάνει όλους τους αθλητές καλύτερους μέσα από το πάθος, το σχεδιασμό και την αδιάκοπη επιδίωξη για καινοτομία η εταιρεία επέλεξε την Άννα.

 

 

Το brand επιθυμεί να είναι κοντά στην αθλήτρια και να συμβάλλει στην προσπάθεια κατάκτησης μιας ακόμα κορυφής στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο το 2021. Με αφορμή τη νέα συνεργασία η Under Armour δημιούργησε και μια καμπάνια, την TrainWhatsUnderTheArmour . Η καμπάνια έχει βασιστεί πάνω σε κορυφαίους αθλητές του κόσμου όπως Michael Phelps και Anthony Joshua, οι οποίοι μέσω της ιστοσελίδας perfomanceacademy.underarmour.com μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζονται συνεχώς στα υψηλότερα επίπεδα, όχι μόνο μέσω της σωματικής τους δύναμης αλλά μέσω της ψυχικής δύναμης και της.

 

 

Η Άννα εκπροσωπεί όλες τις αξίες, τόσο της εταιρείας, όσο και του brand. Για την ίδια. δεν αρκεί η σωματική άσκηση για να είσαι Ολυμπιονίκης, αλλά μέσα από τη συγκέντρωση και το διαλογισμό στοχεύεις την κορυφή του κόσμου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.