Home / Wellness  / Mind  / Ζήσε την αληθινή αγάπη

Ζήσε την αληθινή αγάπη

αγάπη

Ιδανικός/ή σύντροφος! Μία φράση που απασχολεί πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες εκεί έξω. Συχνά οι coachees μου αναρωτιούνται αν υπάρχει ο ένας ή η μία, που θα τους οδηγήσει στο να ζήσουν την αληθινή αγάπη.

 

Πολλές είναι οι φορές που οι άνθρωποι νιώθουν ενοχικά ως προς τη συνεχή αναζήτηση μιας σχέσης. «Έχω τη δουλειά μου, έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, γιατί νιώθω αυτό το ανικανοποίητο;» Κι όμως, δε χρειάζεται να νιώθεις ενοχές, καθώς υπάρχει εξήγηση. Η ερωτική σχέση είναι ανώτερη από τις υπόλοιπες, γιατί είναι η μοναδική η οποία απαιτεί τη σύνδεση του μυαλού, του σώματος και της ψυχής.

 

Επίσης, είναι η μόνη σχέση που λειτουργεί ως καθρέφτης, καθώς η στενή σχέση των δύο συντρόφων και η τόσο άμεση και δυνατή επαφή καθρεφτίζει τον έναν στον άλλο. Εξωτερικεύει όλα τα προτερήματα και ελαττώματα με τέτοια ένταση, που αποτελεί το πλέον ταχύρρυθμο μάθημα ζωής! Τέλος, η ερωτική σχέση είναι το μόνο αληθινό και πραγματικό «διαβατήριο», που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο και να μας οδηγήσει στην αληθινή, την πραγματική αγάπη. Μια αγάπη που μπορεί προσωρινά να ξεχάσαμε πως υφίσταται, να την απωλέσαμε στη διαδρομή μας ή απλώς όσα κάναμε έως τώρα να μη στάθηκαν ικανά, να μην «έφταναν», για να μας οδηγήσουν σε αυτήν.

 

 

Ένα, όμως, είναι σίγουρο! Η αληθινή αγάπη υπάρχει και σε περιμένει να τη ζήσεις! Είναι, όμως, τόσο σπάνια και μοναδική, που χρειάζεται εσύ πρώτα απ’ όλα να έχεις κάνει όλη τη δουλειά με τον εαυτό σου,.να έχεις φτάσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και τότε απλά θα εμφανιστεί μπροστά σου. Ναι, μπορεί να μοιάζει με θαύμα,.αλλά στην πραγματικότητα είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έχεις κάνει,.της απόφασης να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να φτάσεις σε αυτό το σημείο που δεν πίστευες πως υπάρχει.

 

Ποιοι είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να δουλέψεις για να την κάνεις κτήμα σου; Ο θαυμασμός, ο σεβασμός, η εκτίμηση και η δημιουργικότητα. Αυτές είναι και οι λέξεις-κλειδιά της αγάπης. Η αληθινή αγάπη δεν κρύβεται στα ροζ συννεφάκια,.αλλά προϋποθέτει ψυχική δουλειά από εμάς και τον σύντροφό μας, για να αποκαλυφθεί σαν ένα ακατέργαστο διαμάντι.

 

Βλέπεις, λοιπόν, πως όλα είναι δυνατόν να συμβούν και ότι μπορείς να ζήσεις το θαύμα,.αρκεί να πάρεις μια απόφαση. Την απόφαση να δεσμευτείς, να ζήσεις την αληθινή αγάπη.

Είμαστε προγραμματισμένοι για το καλύτερο,.να οδηγηθούμε προς τη βελτίωση και την ανάπτυξη. Χρειαζόμαστε νέες εμπειρίες, κέφι,.χαρά και ανατροφοδότηση στη ζωή μας. Και είναι πρωταρχική μας ανάγκη να μοιραζόμαστε όλες αυτές τις εμπειρίες με τον άνθρωπό μας, το ταίρι μας. Σου αξίζει μια καταπληκτική ζωή γεμάτη συντροφικότητα, αγάπη και αφοσίωση. Σου αξίζει η Αληθινή Αγάπη. Το καταπληκτικό σεξ, το γέλιο, οι αγκαλιές,.τα ρομαντικά δείπνα, οι εκδρομές με τον άνθρωπό σου, σου αξίζουν. Και θα τα ζήσεις σύντομα, αν εστιάσεις. Αν εστιάσεις στην απόφαση να γίνεις αυτός ο άνθρωπος, που θα φέρει δίπλα του τον άνθρωπό του, το ταίρι του!

 

 

Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να το πετύχεις, δουλεύοντας βήμα-βήμα με τον εαυτό σου,.μέσα από έναν πλήρη οδηγό,.που θα σε φέρει κοντά στην αληθινή αγάπη και την ιδανική σχέση που ονειρεύεσαι; Βρες όλα όσα χρειάζεσαι στο best-seller μου Αγάπη Τώρα.

 

Μοναδικό δώρο από την Τζιλ!

Κάνε μια συνεδρία lifecoaching με έναν διαπιστευμένο lifecoach και δες τη ζωή σου να αλλάζει. Κλείσε τη συνεδρία σου εδώ.

 

Tζιλ Δούκα MBA, MCC

Master Certified Business and Leadership Coach by International Coaching Federation

Η Τζιλ Δούκα είναι διαπιστευμένη Master Certified Coach, βαθμίδα που την τοποθετεί ανάμεσα στους 2.000 κορυφαίους coaches παγκοσμίως, και συγγραφέας 4 bestseller αυτοβελτίωσης, τα οποία μπορείς να βρεις εδώ.

[email protected]

Η Τζιλ Δούκα είναι Business & leadership coach, διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως. Είναι η μόνη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach και βραβευμένη business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τρία βιβλία της “Αγάπη Τώρα”, “Ευ Ζην Τώρα” και “Ξαφνικά Τώρα” αγκαλιάστηκαν από το αναγνωστικό κοινό και έγιναν γρήγορα παγκόσμια Βest sellers. Είναι ομιλήτρια διεθνούς φήμης και διευθύντρια σπουδών στο www.globalacademyofcoaching.com