Home / Men  / Εφαρμογή που βρίσκει θέση πάρκινγκ!

Εφαρμογή που βρίσκει θέση πάρκινγκ!

parking cozyvibe hobbyland
Τέλος στη μεγαλύτερη ταλαιπωρία των οδηγών.

Τέλος στο αιώνιο πρόβλημα του πάρκινγκ υπόσχεται να δώσει η νέα εφαρμογή Find and Pay της σουηδικής εταιρείας EasyPark, προβλέποντας τις διαθέσιμες θέσεις ανά περιοχή και υπολογίζοντας τον απαιτούμενο χρόνο για την εύρεση μιας θέσης. Βασίζεται σε έναν αλγόριθμο που υπολογίζει για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, πόσο πιθανό είναι να βρει κανείς μια θέση πάρκινγκ ανά οικοδομικό τετράγωνο, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής.

 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο σε έκδοση beta και δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, ενώ αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται από 500 χρήστες, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και βελτιώσεις από την εταιρεία. Το Σεπτέμβριο το app θα είναι διαθέσιμο στους κάτοικους της Στοκχόλμης ενώ τον επόμενο καιρό εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει σε 30 ευρωπαϊκές πόλεις και τη Νέα Υόρκη.

 

«Οι υπάρχουσες λύσεις πλοήγησης βοηθούν τους οδηγούς να βρουν τον προορισμό τους, αλλά υστερούν στην παροχή πληροφοριών που αφορούν τη στάθμευση. Είναι μια πραγματικά εκνευριστική εμπειρία όταν φτάνεις στον προορισμό σου και δεν βρίσκεις κάπου να παρκάρεις» αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Johan Birgersson.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?